علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
Scopus
  • ۱۴۵۹ ارجاعات
  • ۲۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
Google Scholar
  • ۲۶۸۸ ارجاعات
  • ۲۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۳

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.