علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
Scopus
  • ۱۴۴۱ ارجاعات
  • ۲۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
Google Scholar
  • ۲۶۰۳ ارجاعات
  • ۲۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳

شبکه همکاری

پروفایل ها
غیر هیئت علمی
نمایش تعداد مشارکت بر روی خط

برای نمایش جزئیات همکاری بر روی خطوط دیاگرام کلیک نمایید.

برای نمایش اطلاعات مربوط به محتوا بر روی آیکون ها کلیک نمایید.