علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
  • عضو کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی کشور
Scopus
  • 1625 ارجاعات
  • 21 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
Google Scholar
  • 2999 ارجاعات
  • 24 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۸/۲۶

شبکه همکاری

پروفایل ها
غیر هیئت علمی
نمایش تعداد مشارکت بر روی خط

برای نمایش جزئیات همکاری بر روی خطوط دیاگرام کلیک نمایید.

برای نمایش اطلاعات مربوط به محتوا بر روی آیکون ها کلیک نمایید.