- چهارشنبه، ۱۴ آذر ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی خنجری
مرتبه علمی : دانشیار
مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
1327
ارجاعات
20
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
2372
ارجاعات
21
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
هیچ موردی وجود ندارد.
هیچ موردی وجود ندارد.