- جمعه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی خنجری
مرتبه علمی : دانشیار
مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۴۴۱
ارجاعات
۲۰
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۲۷
۲۶۰۳
ارجاعات
۲۲
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
طرح های کاربردی
۱ - ۰ از ۰ نتیجه