علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
Scopus
  • 1327 ارجاعات
  • 20 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
Google Scholar
  • 2372 ارجاعات
  • 21 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمایش 1 - 20 از 63 نتیجه
از 4
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
اصول بهداشت و بازرسی گوشت 1506092 2 01 | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم اول 1403
اصول بهداشت و بازرسی گوشت 7507209 2 07 | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 02 | هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 04 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 03 | هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (16:00 - 18:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
بهداشت و بازرسی گوشت 7507023 3 01 | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و بازرسی گوشت 7507023 3 02 | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته 2507143 3 01 | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته 7507206 3 07 | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن 2507150 2 01 | هرهفته (11:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن 7507154 2 07 | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی 7507165 2 07 | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی 2507099 2 01 | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
کنترل بهداشتی گوشت و فرآورده ها 7507204 2 07 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
کنترل بهداشتی گوشت و فرآورده ها 1506084 2 01 هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1402
اصول بهداشت و بازرسی گوشت 1506092 2 01 | هرهفته (11:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00) - ترم اول 1402
اصول بهداشت و بازرسی گوشت 7507209 2 07 | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1402
اصول کنترل کیفیت در مواد غذایی 1506093 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1402
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 03 | هرهفته (09:00 - 10:00) | هرهفته (15:00 - 17:00) - ترم اول 1402
نمایش 1 - 20 از 63 نتیجه
از 4