- سهشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی خنجری
مرتبه علمی : دانشیار
مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
1452
ارجاعات
20
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۱۲
2688
ارجاعات
22
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
نمایش 1 - 20 از 71 نتیجه
آیتم در هر صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
5
10
20
30
50
75
صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
1
2
3
4
از 4
اولین
قبلی
بعدی
آخرین
نام درس
کد درس
تعداد واحد
گروه درسی
زمان ارائه درس
تاریخ امتحان
ترم ارائه درس
بهداشت و بازرسی گوشت
7507023
3
02
| هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1403
بهداشت و بازرسی گوشت
7507023
3
01
| هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1403
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته
7507206
3
07
| هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (15:00 - 17:00) | هرهفته (08:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1403
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته
2507143
3
01
هرهفته (08:00 - 17:00) | هرهفته (08:00 - 17:00)
-
ترم دوم 1403
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن
7507154
2
07
| هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1403
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن
2507150
2
01
| هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1403
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
7507165
2
07
| هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1403
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
2507099
2
01
| هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1403
اصول بهداشت و بازرسی گوشت
1506092
2
01
| هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00)
-
ترم اول 1403
اصول بهداشت و بازرسی گوشت
7507209
2
07
| هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
7501104
2
04
| هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00)
-
ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
7501104
2
02
| هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 16:00)
-
ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
7501104
2
01
| هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
7501104
2
03
| هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (16:00 - 18:00)
-
ترم اول 1403
بهداشت و بازرسی گوشت
7507023
3
01
هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و بازرسی گوشت
7507023
3
02
| هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته
2507143
3
01
| هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته
7507206
3
07
| هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن
7507154
2
07
| هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن
2507150
2
01
هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
نمایش 1 - 20 از 71 نتیجه
آیتم در هر صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
5
10
20
30
50
75
صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
1
2
3
4
از 4
اولین
قبلی
بعدی
آخرین