علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
Scopus
  • ۱۳۹۰ ارجاعات
  • ۲۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
Google Scholar
  • ۲۶۰۳ ارجاعات
  • ۲۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

فیله مرغ
کربوکسی متیل سلولز
فیلم پلی لاکتیک اسید
پروبیوتیک
listeria monocytogenes
اشرشیا کلی o۱۵۷:h۷
سیر
جدایه پروتئینی آب پنیر
لیستریا مونوسیتوژنز
کتیرا
بیان ژن
کلرید پتاسیم
فیلم خوراکی
فیلم کیتوزان
عصاره مخمر
زمان ماندگاری
اسانس آویشن شیرازی
گوشت کبوتر
کالباس گیاهی
carboxymethyl cellulose
ارزیابی حسی
شیگاتوکسین ۲
نانو سلولز
polylactic acid
باکتری های پروبیوتیک
باسیلوس کواگولانس
اسانس دارچین
اسانس
نانوانکپسولاسیون
essential oil
aerobic packaging
cinnamon essential oil
پلی لاکتیک اسید
chicken fillet
¬مکانیکی
ویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی
پنیرموزارلا
اسانس کاکوتی کوهی
probiotic bacteria
زیره سبز
coli
ice cream
zataria multiflora essential oil
zataria multiflora
جدایه پروتیینی آب پنیر
synbiotic
hygiene
edible coating
zataria multiflora boiss
رستوران
aspergillus parasiticus
probiotics
mozzarella cheese
گوشت شتر
food
shelf life
غذا
ویژگی¬های فیزیکی
vegetable sausage
cinnamomum zeylanicum
گوشت فیله مرغ
probiotic
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
devices pla
yeast extract
سوسیس تازه
sensory evaluation
ژلاتین
whey protein
gelatin
spirulina platensis
tragacanth film
nanocellulose
restaurants
nano cellulose
اسپیرولینا پیلاتنسیس
سین بیوتیک
پوشش
بستنی
e
اسانس سیر نانولیپوزومی
میکروارگانیسم
bascilus coaguans
fresh sausage
نانوسلولز
biodegradable films
پوشش خوراکی
pigeon meat
edible film
دارچین
فیلم های زیست تخریب پذیر
microrganism
بهداشت
زیره سیاه
کیتوزان
cuminum cyminum
chicken meat