علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
  • عضو کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی کشور
Scopus
  • ۱۵۴۹ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
Google Scholar
  • ۲۸۱۲ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۴/۱۰

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.