- دوشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی خنجری
مرتبه علمی : دانشیار
مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
عضو کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی کشور
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
1625
ارجاعات
21
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۹/۱۰
2999
ارجاعات
24
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
تعداد:
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
×
خلاصه پایان نامه