- جمعه، ۲۴ اسفند ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی خنجری
مرتبه علمی : دانشیار
مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۳۹۰
ارجاعات
۲۰
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۱/۲۷
۲۶۰۳
ارجاعات
۲۲
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۸
۱۴۰۴
۱۳۹۰
ارجاعات
۲۰
h-Index
۱۰۱
مقاله
۳۸
کنفرانس
۱
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۱۴۰ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. Antimicrobial Effect of Cuminum Cyminum Essential Oil in Iranian White Cheese by Different Packaging
Khaji Leila،
Noori Negin
، جبلی جوان اشکان،
Khanjari Ali
،
Gandomi Hassan
(2025)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 19(01), 121-132.
2. Effect of PLA-Nanochitosan Films on the Shelf-Life Extension of Fresh Rainbow Trout Fillets
Teimorifard Reza،
Khanjari Ali
،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Misaghi Ali
، Karabagias Ioannis، Ghadami Fereshteh، Gholami Fatemeh،
Noori Negin
، Khorrami Ramin (2024)., Coatings, 14(12), 1579.
3. Effects of Active Packaging Based on Chitosan Biopolymer Coating Enriched with Zataria multiflora Essential Oil on Shelf Life of Silver Carp during Chilled Storage
mohammadian mohammadreza
،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Khanjari Ali
،
Misaghi Ali
،
Kamkar Abolfazl
، Moradi Fatemeh (2024)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 12(Online First), 252-260.
۴. بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک
مهاجری نوشین، مهستی پیمان،
آخوندزاده بستی افشین
، ژاله خوش خو،
خنجری علی
(۱۴۰۳).، فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی، ۱۶(۲).
5. Milk Clotting and Proteolytic Activity of Auricularia Auricula Fungus and Its Potential in the Production of Feta Cheese
Raoufi asl soufiani Mahdieh،
Noori Negin
،
Gandomi Hassan
،
Khanjari Ali
، نفیسه علی قاضی (2024)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 12(3).
6. Evaluation of the Antibacterial Effect of Polylactic Acid Films Containing Oak Ethanolic Extract and Cinnamon Essential Oil against Foodborne Pathogens
Bahraminejad Kimia،
Misaghi Ali
،
Kamkar Abolfazl
،
Khanjari Ali
(2024)., Journal of Human Environment and Health Promotion, 10(3).
۷. گزارش تشخیص پاتولوژیک یک مورد آمیلوئیدوز کلیوی در گوسفند
سمیعی نازنین،
ساسانی فرهنگ
،
امینیان فر حسین
،
خنجری علی
(۱۴۰۳).، بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران، ۱۱-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۸. استفاده از باکتریوفاژها در مواد غذایی
خنجری علی
(۱۴۰۳).، بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران، ۱۱-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
9. Improving chicken meat shelf-life: Coating with whey protein isolate, nanochitosan, bacterial nanocellulose, and cinnamon essential oil
Sheerzad Sedaqat، Khorrami Ramin،
Khanjari Ali
،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Khansavar Farzaneh (2024)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 197(1), 115912.
10. Optimization of Ziziphora clinopodioides L. essential oil nanoencapsulation in chitosan nanocomplex by response surface methodology
Kazeminia Masoud،
Gandomi Hassan
،
Koohi Mohammad Kazem
،
Noori Negin
،
Khanjari Ali
، Ehterami Anita (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 265(2), 131114.
۱۴۰۲
1. In vitro Antimicrobial and Antioxidant Properties of Edible Coating Enriched with Cinnamomum verum Essential Oil
Sheerzad Sedaqat،
Khanjari Ali
،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Khorrami Ramin (2024)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 11(4).
2. Shelf life extending of probiotic beef patties with polylactic acid-ajwain essential oil films and stress effects on Bacillus coagulans
Babelani moghadam Nima،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Khanjari Ali
، Sajjadi Alhashem Seyed Hassan، Babolani Moghadam Kimia، Ahadzadeh Sara (2024)., JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 89(2), 866-880.
3. Improvement of the Immune System with Two Types of Emergency Rations in the Murine Animal Model
abbasi javad
، dabbagh moghaddam Arasb، Hashemi Mohammad،
Sadeghian Chaleshtori Sirous
،
Khanjari Ali
(2023)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 11(4).
4. Reformulation of traditional Iranian food (Doeeneh) using probiotics: Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12, Lactobacillus acidophilus LA-5, Lacticaseibacillus rhamnosus LGG, and inulin and its effect on diabetic and non-diabetic rats
Azizishafa Mahdi،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Sharifan Anoosheh،
Khanjari Ali
(2023)., Food Quality and Safety, 7(1).
۵. بررسی خطر انتقال کوکسیلا بورنتی از بز به انسان در فصل زایش بزها
اسماعیلی حسین
، حامدی مونا،
خنجری علی
(۱۴۰۲).، فصلنامه بیماریهای عفونی و گرمسیری، ۲۸(۱۰۰)، ۲۳-۲۹.
۶. گزارش بروز سیاه زخم جلدی در دو چوپان در شهرستان ورامین استان تهران
اسماعیلی حسین
، حامدی مونا، هاشمی حقیقی فاطمه،
خنجری علی
، ذوالنوری سیاوش، حسن زاده عرفان (۱۴۰۲).، فصلنامه بیماریهای عفونی و گرمسیری، ۲۸(۱۰۰)، ۱۳-۲۱.
7. The combined effect of Bacillus coagulans, potassium chloride, and yeast extract on the physicochemical and sensory characteristics of a functional vegetable sausage
Soleimani Davoud، Khorrami Ramin،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Khanjari Ali
(2023)., food and health, 6(1).
8. Effect of Bunium Persicum Boiss. Essential Oil on the Production of Biogenic Amines (Tyramine and Histamine) and Microbiological Profile in Cheddar Cheese
Raoufi asl soufiani Mahdieh،
Noori Negin
،
Khanjari Ali
(2023)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 11(1).
9. An Outbreak of Pre-parturient and Post-parturient Clinical Hypocalcemia in a Camel’s Herd in Iran
Esmaeili Hossein
، Hamedi Mona،
Khanjari Ali
(2023)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 17(2), 149-153.
۱۴۰۱
1. Evaluating the growth potential of Listeria monocytogenes in Ready to Eat Vegetables
Shoja Gharehbagh Sonia،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Khanjari Ali
،
Misaghi Ali
(2023)., Journal of Food Biosciences and Technology, 13(1), 23-32.
2. Shelf life extension of minced squab using poly-lactic acid films containing Cinnamomum verum essential oil
Khanjari Ali
،
Esmaeili Hossein
، Hamedi Mona (2023)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 385(2), 109982.
3. Physico-chemical properties and viability of Lactobacillus rhamnosus LGG in inulinenriched Doineh (a traditional Iranian food) during 21-day storage at 4°C
Azizishafae Mahdi،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Sharifan Anoosheh،
Khanjari Ali
(2022)., food and health, 5(4).
۴. بررسی خطر ابتلای دامداران به اکتیمای واگیر دار در دو سیستم پرورش سنتی و صنعتی گوسفند و بز
اسماعیلی حسین
، حامدی مونا،
خنجری علی
(۱۴۰۱).، فصلنامه بیماریهای عفونی و گرمسیری، ۲۷(۹۸)، ۴۵-۵۴.
5. Effect of Stevia rebaudiana aqueous extract and microencapsulation on the survivability of Bifidobacterium bifidum Bb‐12 and Lactobacillus acidophilus La‐5 in functional ice cream
Banuree Sayed Attaul Haq،
Noori Negin
،
Gandomi Hassan
،
Khanjari Ali
، Karabagias ioannis، Faraki Azita، Ghadami Fereshteh، Azizian Asghar، Banuree Sayed Ziaulhaq (2022)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 57(12), 7615-7621.
۶. مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
عقبایی کوثر،
خنجری علی
،
آخوندزاده بستی افشین
،
کوهی محمدکاظم
، مقیمی نجمه، بابلانی مقدم نیما، تیموری فرد رضا، بریری دامون (۱۴۰۱).، تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، ۲۰(۲)، ۸۵-۹۶.
۱
۲
۳
۴
۵
۶
»
×
فایل مقاله