علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
Scopus
  • ۱۳۹۰ ارجاعات
  • ۲۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
Google Scholar
  • ۲۶۰۳ ارجاعات
  • ۲۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳

فعالیت های علمی
۱۳۸۸۱۴۰۴

  • ۱۳۹۰ارجاعات
  • ۲۰ h-Index
  • ۱۰۱ مقاله
  • ۳۸ کنفرانس
  • ۱ کتب
۱۴۰۳
Khaji Leila، Noori Negin، جبلی جوان اشکان، Khanjari Ali، Gandomi Hassan (2025)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 19(01), 121-132.
Teimorifard Reza، Khanjari Ali، Akhondzadeh Basti Afshin، Misaghi Ali، Karabagias Ioannis، Ghadami Fereshteh، Gholami Fatemeh، Noori Negin، Khorrami Ramin (2024)., Coatings, 14(12), 1579.

۴. بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک

مهاجری نوشین، مهستی پیمان، آخوندزاده بستی افشین، ژاله خوش خو، خنجری علی (۱۴۰۳).، فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی، ۱۶(۲).

5. Milk Clotting and Proteolytic Activity of Auricularia Auricula Fungus and Its Potential in the Production of Feta Cheese

Raoufi asl soufiani Mahdieh، Noori Negin، Gandomi Hassan، Khanjari Ali، نفیسه علی قاضی (2024)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 12(3).

۷. گزارش تشخیص پاتولوژیک یک مورد آمیلوئیدوز کلیوی در گوسفند

سمیعی نازنین، ساسانی فرهنگ، امینیان فر حسین، خنجری علی (۱۴۰۳).، بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران، ۱۱-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.

۸. استفاده از باکتریوفاژها در مواد غذایی

خنجری علی (۱۴۰۳).، بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران، ۱۱-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۱۴۰۲
Babelani moghadam Nima، Akhondzadeh Basti Afshin، Khanjari Ali، Sajjadi Alhashem Seyed Hassan، Babolani Moghadam Kimia، Ahadzadeh Sara (2024)., JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 89(2), 866-880.
abbasi javad، dabbagh moghaddam Arasb، Hashemi Mohammad، Sadeghian Chaleshtori Sirous، Khanjari Ali (2023)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 11(4).
اسماعیلی حسین، حامدی مونا، خنجری علی (۱۴۰۲).، فصلنامه بیماریهای عفونی و گرمسیری، ۲۸(۱۰۰)، ۲۳-۲۹.
اسماعیلی حسین، حامدی مونا، هاشمی حقیقی فاطمه، خنجری علی، ذوالنوری سیاوش، حسن زاده عرفان (۱۴۰۲).، فصلنامه بیماریهای عفونی و گرمسیری، ۲۸(۱۰۰)، ۱۳-۲۱.
۱۴۰۱

1. Evaluating the growth potential of Listeria monocytogenes in Ready to Eat Vegetables

Shoja Gharehbagh Sonia، Akhondzadeh Basti Afshin، Khanjari Ali، Misaghi Ali (2023)., Journal of Food Biosciences and Technology, 13(1), 23-32.
Banuree Sayed Attaul Haq، Noori Negin، Gandomi Hassan، Khanjari Ali، Karabagias ioannis، Faraki Azita، Ghadami Fereshteh، Azizian Asghar، Banuree Sayed Ziaulhaq (2022)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 57(12), 7615-7621.