- دوشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی خنجری
مرتبه علمی : دانشیار
مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
عضو کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی کشور
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
1625
ارجاعات
21
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۹/۱۰
2999
ارجاعات
24
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پروفایل
عضو کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی کشور 1404←…
مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی 1403←…
مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس 1400←…
سرپرست مرکز کامپیوتر دانشکده دامپزشکی 1394←1395
سرپرست مرکز کامپیوتر دانشکده دامپزشکی 1391←1395
تحصیلات / تحصیلات تکمیلی
Ph.D ،
دانشگاه تهران ، بهداشت مواد غذایی
1386 ←
…
دکتری عمومی ،
دانشگاه تهران ، دامپزشکی
1380 ←
…
کلمات کلیدی