علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
  • عضو کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی کشور
Scopus
  • 1604 ارجاعات
  • 21 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
Google Scholar
  • 2925 ارجاعات
  • 23 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۷

پروفایل

  • عضو کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی کشور 1404←…
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی 1403←…
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس 1400←…
  • سرپرست مرکز کامپیوتر دانشکده دامپزشکی 1394←1395
  • سرپرست مرکز کامپیوتر دانشکده دامپزشکی 1391←1395

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، دانشگاه تهران ، بهداشت مواد غذایی

1386 ←

دکتری عمومی ، دانشگاه تهران ، دامپزشکی

1380 ←

کلمات کلیدی