علی خنجری

علی خنجری

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس
  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی
Scopus
  • ۱۴۱۰ ارجاعات
  • ۲۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۲۶۰۳ ارجاعات
  • ۲۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳

پروفایل

  • مشاور علمی معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی ۱۴۰۳←…
  • مشارکت در تدوین استاندارد ملی سوسیس و کالباس ۱۴۰۰←…
  • سرپرست مرکز کامپیوتر دانشکده دامپزشکی ۱۳۹۴←۱۳۹۵
  • سرپرست مرکز کامپیوتر دانشکده دامپزشکی ۱۳۹۱←۱۳۹۵

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، دانشگاه تهران ، بهداشت مواد غذایی

۱۳۸۶ ←

دکتری عمومی ، دانشگاه تهران ، دامپزشکی

۱۳۸۰ ←

کلمات کلیدی


Chart
فیله مرغکربوکسی متیل سلولزفیلم پلی لاکتیک اسیدپروبیوتیکlisteria monocytogenesاشرشیا کلی o۱۵۷:h۷سیرجدایه پروتئینی آب پنیرلیستریا مونوسیتوژنزکتیرابیان ژنکلرید پتاسیمفیلم خوراکیفیلم کیتوزانعصاره مخمرزمان ماندگاریاسانس آویشن شیرازیگوشت کبوترکالباس گیاهیcarboxymethyl celluloseارزیابی حسیشیگاتوکسین ۲نانو سلولزpolylactic acidباکتری های پروبیوتیکباسیلوس کواگولانساسانس دارچیناسانسنانوانکپسولاسیونessential oilaerobic packagingcinnamon essential oilپلی لاکتیک اسیدchicken fillet¬مکانیکیویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبیپنیرموزارلااسانس کاکوتی کوهیprobiotic bacteriaزیره سبزcoliice creamzataria multiflora essential oilzataria multifloraجدایه پروتیینی آب پنیرsynbiotichygieneedible coatingzataria multiflora boissرستورانaspergillus parasiticusprobioticsmozzarella cheeseگوشت شترfoodshelf lifeغذاویژگی¬های فیزیکیvegetable sausagecinnamomum zeylanicumگوشت فیله مرغprobioticآسپرژیلوس پارازیتیکوسdevices playeast extractسوسیس تازهsensory evaluationژلاتینwhey proteingelatinspirulina platensistragacanth filmnanocelluloserestaurantsnano celluloseاسپیرولینا پیلاتنسیسسین بیوتیکپوششبستنیeاسانس سیر نانولیپوزومیمیکروارگانیسمbascilus coaguansfresh sausageنانوسلولزbiodegradable filmsپوشش خوراکیpigeon meatedible filmدارچینفیلم های زیست تخریب پذیرmicrorganismبهداشتزیره سیاهکیتوزانcuminum cyminumchicken meatHighcharts.com
End of interactive chart.