- شنبه، ۴ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی اسدی الموتی
مرتبه علمی : دانشیار
مشاور رئیس پردیس در امور مزرعه آموزشی پردیس
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه دام و طیور / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه علوم دام و طیور
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۰۷
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۶۹
ارجاعات
۸
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
۴۵۲
ارجاعات
۱۱
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۴۳
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۴۳ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
تاثیر مرحله برداشت و نسبت علوفه کامل جو به نخود علوفه ای بر کیفیت سیلاژ، تولید پساب و قابلیت هضم سیلوی مخلوط علوفه جو-نخود
فائزه خانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۸) ،
بهزاد خرمی
،
محمدعلی نوروزیان
،
علی اسدی الموتی
بررسی ارتباط لنگش با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گاوهای شیری
نادیا سلطانی اذر (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
علی اسدی الموتی
،
بهزاد خرمی
،
محمدرضا بختیاری زاده
گاو شیری
dairy cows
تاثیر مرحله برداشت و کشت مخلوط بر کیفیت سیلو شدن، تولید پساب و قابلیت هضم علوفه غلات ریز دانه
نوشین اسدی فخرنژاد (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۶) ،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
پساب
سنجش عملکرد حسگرهای زیستی در پیش بینی و پایش وضعیت های رفتاری و فیزیولوژیکی دام
مهرناز قاسمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۹) ،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
ارزیابی تغذیه ای چغندر قند سیلو شده به تنهایی و در ترکیب با برخی اقلام جیره
اسماعیل پورحسینی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۹) ،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
قابلیت هضم
پروتئین خام
digestibility
crude protein
کربوهیدرات های محلول در آب
چغندرقند
چربی خام
پسآب
suger beet
تعیین ارزش غذایی پسماند تر خانگی و استفاده از آن در تغذیه گوسفندان پرواری
محمدرضا سهل آبادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ،
علی اکبر خادم
،
محمدعلی نوروزیان
،
علی اسدی الموتی
تولید گاز
تعیین سطح مناسب کاه گندم در جیره گوساله های هلشتاین در دوره انتقال از شیرخوارگی به خوراک جامد
رضا رستمی الموتی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۳/۲) ،
علی اکبر خادم
،
علی اسدی الموتی
عملکرد
performance
سلامت
افزایش وزن روزانه
average daily gain
health
اثر مکمل نوشیدنی Fresh start بر عملکرد تولیدی، سلامتی و عوارض متابولیکی پس از زایش در گاوهای هلشتاین
سیدرضا مجیدی منفرد (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۱/۲۴) ،
بهزاد خرمی
،
علی اکبر خادم
،
علی اسدی الموتی
گاو شیری
مصرف خوراک
نوشیدنی پس از زایش
دوره انتقال
dairy cows
feed intake
postpartum drink
transition period
اثر ازن دهی روی لیگنین زدایی و خواص فیزیکی، مکانیکی و تغذیه ای کاه گندم
مرضیه قربانی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۰/۹/۱۵) ،
علی اسدی الموتی
،
رضا صادقی
،
اکبر عرب حسینی
،
محمدحسین کیان مهر
کاه گندم
digestibility
هضم پذیری
فرآیند پلت سازی
خوراک نشخوارکنندگان
پیش فرآوری ازن دهی
بهینه سازی
optimization
ozonation pretreatment
pelletizing
ruminant feed
wheat straw
تاثیر فراوری دانه جو و ذرت با بخار و سطح پروتئین جیره آغازین برعملکرد گوساله های شیر خوار هلشتاین
ابراهیم مهدوی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۰/۱۱/۳۰) ،
محمدعلی نوروزیان
،
علی اسدی الموتی
،
احمد افضل زاده
عملکرد
performance
پروتئین خام
پروتیین خام
گوساله شیرخوار هلشتاین
دانه ذرت ورقه شده با بخار
دانه جوغلطک شده با بخار
barley
corn
crude protein
calves
۱
۲
۳
۴
۵
»
×
خلاصه پایان نامه