- یکشنبه، ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی اسدی الموتی
مرتبه علمی : دانشیار
مشاور رئیس پردیس در امور مزرعه آموزشی پردیس
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه دام و طیور / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه علوم دام و طیور
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۰۷
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۸۰
ارجاعات
۸
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۵/۱۱
۴۷۰
ارجاعات
۱۱
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۴/۱۰
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۴۴
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۴۴ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
تاثیر مرحله برداشت و نسبت علوفه کامل جو به نخود علوفه ای بر کیفیت سیلاژ، تولید پساب و قابلیت هضم سیلوی مخلوط علوفه جو-نخود
فائزه خانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۸) ،
محمدعلی نوروزیان
،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
بررسی ارتباط لنگش با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گاوهای شیری
نادیا سلطانی اذر (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
بهزاد خرمی
،
محمدرضا بختیاری زاده
،
علی اسدی الموتی
گاو شیری
dairy cows
تاثیر مرحله برداشت و کشت مخلوط بر کیفیت سیلو شدن، تولید پساب و قابلیت هضم علوفه غلات ریز دانه
نوشین اسدی فخرنژاد (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۶) ،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
پساب
سنجش عملکرد حسگرهای زیستی در پیش بینی و پایش وضعیت های رفتاری و فیزیولوژیکی دام
مهرناز قاسمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۹) ،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
شناسایی بهترین طعم و سطح طعم دهنده در جیره ی آغازین گوساله های هلشتاین شیرخوار
سمیه فتحی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۹) ،
محمدعلی نوروزیان
،
بهزاد خرمی
،
محمدرضا بختیاری زاده
،
علی اسدی الموتی
ارزیابی تغذیه ای چغندر قند سیلو شده به تنهایی و در ترکیب با برخی اقلام جیره
اسماعیل پورحسینی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۹) ،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
قابلیت هضم
پروتئین خام
digestibility
crude protein
کربوهیدرات های محلول در آب
چغندرقند
چربی خام
پسآب
suger beet
تعیین ارزش غذایی پسماند تر خانگی و استفاده از آن در تغذیه گوسفندان پرواری
محمدرضا سهل آبادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ،
محمدعلی نوروزیان
،
علی اکبر خادم
،
علی اسدی الموتی
تولید گاز
تعیین سطح مناسب کاه گندم در جیره گوساله های هلشتاین در دوره انتقال از شیرخوارگی به خوراک جامد
رضا رستمی الموتی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۳/۲) ،
علی اکبر خادم
،
علی اسدی الموتی
عملکرد
performance
سلامت
افزایش وزن روزانه
average daily gain
health
اثر مکمل نوشیدنی Fresh start بر عملکرد تولیدی، سلامتی و عوارض متابولیکی پس از زایش در گاوهای هلشتاین
سیدرضا مجیدی منفرد (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۱/۲۴) ،
علی اکبر خادم
،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
گاو شیری
مصرف خوراک
نوشیدنی پس از زایش
دوره انتقال
dairy cows
feed intake
postpartum drink
transition period
اثر ازن دهی روی لیگنین زدایی و خواص فیزیکی، مکانیکی و تغذیه ای کاه گندم
مرضیه قربانی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۰/۹/۱۵) ،
رضا صادقی
،
محمدحسین کیان مهر
،
اکبر عرب حسینی
،
علی اسدی الموتی
کاه گندم
digestibility
هضم پذیری
فرآیند پلت سازی
خوراک نشخوارکنندگان
پیش فرآوری ازن دهی
بهینه سازی
optimization
ozonation pretreatment
pelletizing
ruminant feed
wheat straw
۱
۲
۳
۴
۵
»
×
خلاصه پایان نامه