علی اکبر خادم

علی اکبر خادم(بازنشسته)

مرتبه علمی : استاد
  • مسئول آزمایشگاه تغذیه دام
  • نماینده دانشگاه تهران در کارگروه صلاحیت علمی پردیس ابوریحان
  • مدیر گروه
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه دام و طیور / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه علوم دام و طیور
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۰۷
Scopus
  • ۱۸۹ ارجاعات
  • ۷ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

پروفایل

  • مدیر گروه ۱۳۹۳←…
  • نماینده دانشگاه تهران در کارگروه صلاحیت علمی پردیس ابوریحان ۱۳۹۳←…
  • مدیر گروه ۱۳۹۱←۱۳۹۳
  • عضو کارگروه بررسی توانایی علمی هیات علمی در وزارت علوم ۱۳۹۰←۱۳۹۲
  • نماینده دانشگاه تهران در کارگروه صلاحیت علمی پردیس ابوریحان ۱۳۸۸←۱۳۹۲
  • مدیر جذب و گزینش هیات علمی و کارکنان دانشگاه ۱۳۸۶←۱۳۹۰
  • مدیر گروه ۱۳۸۳←۱۳۸۸
  • عضو کمسیون دام و آبزیان ۱۳۷۷←۱۳۸۵
  • مسئول آزمایشگاه تغذیه دام ۱۳۷۶←…
  • معاون پژوهشی ۱۳۷۶←۱۳۷۸
  • معاون مالی-اداری ۱۳۷۵←۱۳۷۶

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، دانشگاه مسی ، علوم دامی

۱۳۶۸ ← ۱۳۷۳

M.S ، دانشگاه تربیت مدرس ، علوم دامی

۱۳۶۳ ← ۱۳۶۷

کارشناسی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، علوم دامی

۱۳۵۵ ← ۱۳۶۲

کلمات کلیدی


Chart
عملکردقابلیت هضمجوجه های گوشتیمتابولیت های خونپروبیوتیکجوجه گوشتیتجزیه پذیریگاو شیرینرخ عبورآنتی بیوتیکفاز تاخیرگیاهان داروییذرت سیلو شدهبره پرواریگوساله نر هلشتاینتولید گازپسابضریب تبدیل غذاییگاو شیردهمصرف خوراکگوسالهبره نر نژاد شالآنزیمکلسترولمورفولوژیگوسفندسطح تغذیهپاورفیدسبوس برنجمتابولیت های خونیپالمیتیک اسیدmedicinal plantsگوارش¬پذیری و رفتارهای مصرفمخمرهاروغن کنجدنرخ تسهیمanti microbial propertyسلامتیسلامتدوره انتقالanimalsآفلاتوکسینفراسنجه های خونیخاصیت ضد میکروبیhealthآلفاتغذیه جوجه های گوشتیگل سرخکربن فعالواژگان کلیدی: سطح تغذیهآزمایشگری در آزمایشگاهزئولیت هاعلف نیتخمیر شکمبهaverage daily gaininfluenceوزن نسبی اندام های داخلیترکیب شیمیاییگندمترکیبات شیر و آغوزاورهنوشیدنی پس از زایشchemical compositionارزش غذاییجوی سیلو شدهزود ازشیرگیری–استرس–بره زندیfeed intakebroiler feedingnutritive valueتفاله گل محمدیپروتئین غیر قابل تجزیهاسید لینولئیک مزدوج (cla)باگاسنرخ بلاستوسیستمس آلیin vitro experimentationمورفولوژی روده کوچکyeastsbroilersپروارابعاد دنبهتأثیرزمان تاخیرافزایش وزن روزانهرویحیوان هاپریبیوتیکسویه مخمرکیسه های نایلونیرفتارهای تغذیه¬ایantibioticsکنجاله کلزامصرف اختیاریترکیبات شیمیاییکنجاله سویالینولنیک اسیدبلوغ آزمایشگاهیفراسنجه های مایع شکمبهعملکرد تولیدیرشدrosesاواخر شیردهیاستئاریک اسیدبلوکسربdairy cowsتفاله های گل سرخactivated carbonپنبه دانه کاملترکیبات مهارکنندهناتوزایم پلاسآنتی بیوتیک هاعملکرد و خصوصیات لاشهآفلاتوکسین هافراسنجه های تخمیرپلتperformancepostpartum drinkروغن ماهیroses pulpsساکارومایسز سرویسیهtransition periodاووسیتzeolitesویناسبنتونیتبره¬های پرواریaflatoxinsسلول های خونیخوراک مصرفیجاذبامتیاز سلامتیHighcharts.com
End of interactive chart.