سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۲۲۴۸۸۰۴
فایل رزومه :   دانلود
Scopus
  • ۸۷۴۵ ارجاعات
  • ۵۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
Google Scholar
  • ۱۰۶۰۴ ارجاعات
  • ۶۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

هیدروکلوئید
پایدارسازی
تخمیر
فراصوت
آبجوی بدون الکل
درون پوشانی
روش سطح پاسخ
خاصیت آنتی اکسیدانی
آلبالو
پروبیوتیک
بزرک
saccharomyces ludwigii
پلی لاکتیک اسید
تغییرات شیمیایی
مواد عطر و طعمی
معلق سازی
رویه سطح پاسخ
هسته زایی
تنش تسلیم
فراسودمند
امگا
کنسانتره زرشک
پاستوریزاسیون
امولسیون روغن گردو – آب؛ پایدارسازی؛ ترکیبات فراسودمند
استخراج
زنده مانی
هگزامتیل دی سیلوکسان
خصوصیات کیفی
امولسیون روغن گردو – آب
اصلاح شیمیایی
نوشیدنی فراسودمند
قند
ژل مایع
کانتاگزانتین
فیلم خوراکی
۳
خواص عملکردی
تبلور
مدلسازی
فرایندهای فشار بالا
دندریمر
پلاسمای سرد
آنزیم
ph
کفیران
لاکتوباسیلوس
انجماد
آزاد سازی
تثبیت
زمان ماندگاری
آب هویج
صمغ ژلان
مخمر
کارماتوگرافی مایع
خصوصیات کارکردی
پوشینه دار کردن
پپتید
شبکه ای کردن
نان بربری
هسته سنجد
عصاره نیشکر
ترکیبات فراسودمند
درجه جایگزینی
خواص رئولوژیک
آب پرتقال
ساکارومایسس
لایه نشانی
saccharomyces cerevisiae
روغن
کازئین
مدل سازی عددی
saccharomyces rouxii
نوشیدنی لبنی تخمیری پروبیوتیک
صمغ کتیرا
پلی وینیل الکل
ژلان
سیلیس سازی
میدان های مغناطیسی
بطری های pet
کارآیی
اینولین
گل گاوزبان
اکتنیل سوکسنیک انهیدرید
تخم مرغ
تقطیر غشائی اسمزی
ماءالشعیر
تثبیت آنزیم
میکروراکتور
مایلارد