سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۲۲۴۸۸۰۴
فایل رزومه :   دانلود
Scopus
  • ۸۶۴۰ ارجاعات
  • ۵۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
Google Scholar
  • ۱۰۶۰۴ ارجاعات
  • ۶۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
نمایش ۱۸ نتیجه
از ۱
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی ۷۱۰۶۳۶۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
اصول بسته بندی موادغذایی ۷۱۰۶۰۲۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی ۷۱۰۶۰۶۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی ۷۱۰۶۰۷۶ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
خواص فیزیکی مواد غذایی ۷۱۰۶۳۰۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی ۷۱۰۶۳۶۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
اصول بسته بندی موادغذایی ۷۱۰۶۰۲۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی ۷۱۰۶۰۶۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
خواص فیزیکی مواد غذایی ۷۱۰۶۳۰۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
سردخانه و انبار ۷۱۰۶۰۷۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی ۷۱۰۶۳۶۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
اصول بسته بندی موادغذایی ۷۱۰۶۰۲۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی ۷۱۰۶۰۶۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی ۷۱۰۶۰۷۶ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
خواص فیزیکی مواد غذایی ۷۱۰۶۳۰۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
اصول بسته بندی موادغذایی ۷۱۰۶۰۲۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
خواص فیزیکی مواد غذایی ۷۱۰۶۳۰۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۰
سردخانه و انبار ۷۱۰۶۰۷۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۰
نمایش ۱۸ نتیجه
از ۱