| خواص فیزیکی مواد غذایی | 7106308 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1404 |
| رئولوژی پیشرفته مواد غذایی | 7106076 | 2 | 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1403 |
| ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی | 7106364 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم دوم 1402 |
| فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی | 7106064 | 2 | 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم دوم 1402 |
| رئولوژی پیشرفته مواد غذایی | 7106076 | 2 | 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1401 |