سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : 2248804
فایل رزومه :   دانلود
Scopus
  • 8357 ارجاعات
  • 51 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۹/۳
Google Scholar
  • 10014 ارجاعات
  • 58 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمایش 15 نتیجه
از 1
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی 7106076 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1403
خواص فیزیکی مواد غذایی 7106308 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی 7106364 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم دوم 1402
اصول بسته بندی موادغذایی 7106023 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1402
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی 7106064 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1402
خواص فیزیکی مواد غذایی 7106308 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
سردخانه و انبار 7106077 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1402
ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی 7106364 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
اصول بسته بندی موادغذایی 7106023 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1401
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی 7106064 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1401
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی 7106076 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1401
خواص فیزیکی مواد غذایی 7106308 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1401
اصول بسته بندی موادغذایی 7106023 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1400
خواص فیزیکی مواد غذایی 7106308 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1400
سردخانه و انبار 7106077 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1400
نمایش 15 نتیجه
از 1