ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی | ۷۱۰۶۳۶۴ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی | ۷۱۰۶۰۶۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
خواص فیزیکی مواد غذایی | ۷۱۰۶۳۰۸ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
خواص فیزیکی مواد غذایی | ۷۱۰۶۳۰۸ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
ارزیابی بافت های مایع و جامد در صنایع غذایی | ۷۱۰۶۳۶۴ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی | ۷۱۰۶۰۶۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
خواص فیزیکی مواد غذایی | ۷۱۰۶۳۰۸ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۱ |
خواص فیزیکی مواد غذایی | ۷۱۰۶۳۰۸ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۰ |