- سهشنبه، ۶ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
غلامرضا عسکری
مرتبه علمی : دانشیار
کمیسیون فنی و قانونی صدور پروانه های مواد غذایی و آشامیدنی (وزارت بهداشت)
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۲۶۹
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۸۰۹
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۲۴۳۸
ارجاعات
۲۹
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۹۲
۱۴۰۳
۱۸۰۹
ارجاعات
۲۳
h-Index
۶۸
مقاله
۸
کنفرانس
۲
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۷۸ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. Octenylsuccinated alginate as a delivery agent for encapsulation of bergamot essential oil: Preparation, functional properties and release behavior
Bahrami nejad Sajjad،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Askari Gholamreza
، Gharaghani Mohammad، Pourramezan Hamidreza (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 282(1), 136616.
۲. نانو درونپوشانی کورکومین درمزدوج ایزوله پروتئین ماش-مالتودکسترین و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی آن
عزیزنیا سمیه،
عسکری غلامرضا
،
امام جمعه زهرا
،
سلامی مریم
(۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۳).
3. Effect of propolis extract-loaded films made of apple pomace pectin and grass pea protein on the shelf life extension of black mulberry
Salimi Atieh،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Askari Gholamreza
، Amraei Amin (2024)., FOOD HYDROCOLLOIDS, 158(None), 110549.
4. Multidimensional comparative analysis of three baking methods of the cupcake – Thermophysical approach [pdf]
Soleimanifard Sediqeh،
Emam Jomeh Zahra
،
Askari Gholamreza
، Shahedi Mohammad (2024)., Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria, 23(2), 179-186.
5. Sweet cherry tree (Prunus avium) exudate gum-based film modification in a photoreactor: Effects of hydrogen peroxide oxidation, UV irradiation, and TiO2 nanoparticles
Shabani Hossein،
Askari Gholamreza
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
، Parandi Ehsan (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 266(111111), 130932.
6. The effect of a microwave susceptor on the textural properties of cupcakes during baking – A comparison with microwave and conventional baking methods [pdf]
Soleimanifard Sediqeh،
Emam Jomeh Zahra
،
Askari Gholamreza
، Shahedi Mohammad (2024)., Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria, 23(1), 123-132.
۱۴۰۲
1. Characterization of novel alginate-Aloe Vera raft systems for treatment of gastroesophageal reflux disease
Takbirgou Haniye،
Salami Maryam
،
Askari Gholamreza
،
Emam Jomeh Zahra
، Kennedy John F. (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 257(3), 128686.
2. Properties of OSA-esterified insoluble fraction of Persian gum and its application in dairy cream
Nikkhoo Shima،
Labbafi Mazraeh Shahi Mohsen
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Askari Gholamreza
(2024)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 104(2), 12.
3. Effect of ultrasonic assisted grafting on the structural and functional properties of mung bean protein isolate conjugated with maltodextrin through maillard reaction
Aziznia Somayeh،
Askari Gholamreza
،
Emam Jomeh Zahra
،
Salami Maryam
(2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 254(1), 127616.
4. Comprehensive structural and functional characterization of a new protein-polysaccharide conjugate between grass pea protein (Lathyrus sativus) and xanthan gum produced by wet heating
Amiratashani Farzaneh،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Kaini Hossin
،
Askari Gholamreza
، Kassaeian Naeini Kiana، Parandi Ehsan (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 254(6), 127283.
5. A zero-waste approach towards a sustainable waste management of apple: Extraction of value-added products and their application as edible coating
Salimi Atieh،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Askari Gholamreza
،
Hosseini Seyed Saeid
(2023)., FOOD HYDROCOLLOIDS, 147(2024), 109304.
۶. بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتالHT-۲۹
سالک نجات مریم،
امام جمعه زهرا
،
عسکری غلامرضا
(۱۴۰۲).، تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، ۲۲(۷۴).
۱۴۰۱
1. Pinto bean protein ultrasonicated cold-set emulsion gels catalyzed by transglutaminase/glucono-δ-lactone: Development, characterization and in vitro release characteristics
Aliabbasi Neda،
Emam Jomeh Zahra
،
Askari Gholamreza
،
Salami Maryam
(2023)., JOURNAL OF DRUG DELIVERY SCIENCE AND TECHNOLOGY, 81(4), 104239.
2. Effect of octenylsuccination of alginate on structure, mechanical and barrier properties of alginate-zein composite film
Bahrami nejad Sajjad،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Askari Gholamreza
، Gharaghani Mohammad (2023)., International Journal of Biological Macromolecules, 226(0141-8130), 463-472.
3. Design of glucono‐
δ
‐lactone‐induced pinto bean protein isolate/
κ
‐carrageenan mixed gels with various microstructures: fabrication, characterization, and release behavior
Aliabbasi Neda،
Emam Jomeh Zahra
،
Askari Gholamreza
،
Salami Maryam
(2022)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 103(3), 1484-1498.
4. Development of active and intelligent colorimetric biopolymer indicator: anthocyanin-loaded gelatin-basil seed gum films
Shakouri Marzieh،
Salami Maryam
، Lim Loong-Tak، Ekrami Mohammad، Mohammadian Mehdi،
Askari Gholamreza
،
Emam Jomeh Zahra
، Mcclements David Julian (2022)., Journal of Food Measurement and Characterization, 17(1), 472-484.
5. Modifying the Stability and Surface Characteristic of Anthocyanin Compounds Incorporated in the Nanoliposome by Chitosan Biopolymer
Homayoonfal Fini Mina،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
،
Askari Gholamreza
، Desobry Stephane، Arab-Tehrany Elmira (2022)., Pharmaceutics, 14(8), 1622.
6. Investigating the effects of maltodextrin, gum arabic, and whey protein concentrate on the microencapsulation efficiency and oxidation stability of hemp seed oil
Rezvankhah Amir،
Emam Jomeh Zahra
،
Safari Mohammad
،
Salami Maryam
،
Askari Gholamreza
(2022)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 46(6).
7. Pinto bean protein-based acid-induced cold-set gels as carriers for curcumin delivery: Fabrication and characterization
Aliabbasi Neda،
Emam Jomeh Zahra
،
Askari Gholamreza
،
Salami Maryam
(2022)., Food Hydrocolloids for health, 1(1).
۱۴۰۰
1. Effect of octenylsuccination of pullulan on mechanical and barrier properties of pullulan-chickpea protein isolate composite film
omar-aziz maedeh، Gharaghani Mohammad،
Hosseini Seyed Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Askari Gholamreza
، F.Kennedy john (2021)., FOOD HYDROCOLLOIDS, 121(0268-005X), 107047.
۲. بررسی اثر پیش فرآیند پلاسمای سرد بر سینتیک خشک کردن، انرژی مصرفی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی زعفران خشک شده
طبیبیان سیدابوالفضل،
لبافی مزرعه شاهی محسن
،
عسکری غلامرضا
، قمی حمید (۱۴۰۰).، ششمین همایش ملی زعفران، ۲۶-۲۷ آبان، گناباد، ایران.
3. Spray-drying microencapsulation of anthocyanins of black seedless barberry (Berberis vulgaris)
Mirzaei Maryam،
Emam Jomeh Zahra
،
Askari Gholamreza
(2021)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 45(9).
4. Optimization of microwave assisted acid extraction and characterization of pectin from saffron flower waste (Crocus sativus L.)
tabibian seyed abolfazl،
Labbafi Mazraeh Shahi Mohsen
،
Askari Gholamreza
(2021)., Journal of Food and Bioprocess Engineering, 4(1), 10.
5. Covalent β-lactoglobulin-maltodextrin amyloid fibril conjugate prepared by the Maillard reaction
Karbasi baboldashti Mehri، Sanchez-Ferrer Antoni، Jozef Adamcik،
Askari Gholamreza
، Ashkan Madadlou، Raffaele Mezzenga (2021)., FOOD CHEMISTRY, 342(342), 128388.
6. Modification of whey protein microgel particles with mono- oligo- and polysaccharides through the Maillard reaction: Effects on structural and techno-functional properties
Baboldashti Mehri،
Askari Gholamreza
(2021)., food structure, 28(28), 100184.
۱
۲
۳
۴
»
×
فایل مقاله