غلامرضا عسکری

غلامرضا عسکری

مرتبه علمی : دانشیار
  • کمیسیون فنی و قانونی صدور پروانه های مواد غذایی و آشامیدنی (وزارت بهداشت)
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۲۶۹
Scopus
  • ۱۸۰۹ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۲۴۳۸ ارجاعات
  • ۲۹ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۲ نتیجه
از ۳
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی ۱۰۰۵۰۰۲ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
حسگرها در صنایع غذایی ۷۱۰۶۴۰۶ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
طراحی واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی ۱۰۰۵۰۰۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی ۷۱۰۶۲۲۷ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
کنسروسازی ۷۱۰۶۱۳۰ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
اصول مهندسی صنایع غذایی ۱ ۷۱۰۶۰۱۳ ۳ ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
کنترل فرآیند در مهندسی صنایع غذایی ۷۱۰۶۱۳۶ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
تصفیه آب و فاضلاب ۷۱۰۶۰۴۰ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
کارورزی ۲ ۷۱۲۰۱۱۲ ۳ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
کارورزی ۲ ۷۱۲۰۱۱۲ ۳ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم تابستان ۱۴۰۲
کارورزی ۱ ۷۱۲۰۱۱۱ ۳ ۰۱ هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) - ترم تابستان ۱۴۰۲
اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی ۱۰۰۵۰۹۸ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
سنسورها در صنایع غذایی ۷۱۰۶۲۶۲ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی ۷۱۰۶۲۲۷ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
فناوری نوین در فرآوری آبزیان ۷۲۰۳۴۳۱ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
کنسروسازی ۷۱۰۶۱۳۰ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
طراحی واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی ۱۰۰۵۰۰۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
مدل سازی و شبیه سازی در صنایع غذایی ۱۰۰۵۰۰۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
اصول مهندسی صنایع غذایی ۱ ۷۱۰۶۰۱۳ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
آشنایی با تاسیسات برودتی شیلاتی ۷۲۰۳۰۳۳ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۲ نتیجه
از ۳