| کنسروسازی | 7106130 | 3 | 01 | | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1404 |
| طراحی واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی | 1005007 | 2 | 01 | هرهفته (16:00 - 18:00) | - | ترم دوم 1403 |
| عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 7106227 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1403 |
| اصول مهندسی صنایع غذایی 1 | 7106013 | 3 | 01 | | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1403 |
| کارورزی 2 | 7120112 | 3 | 01 | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | - | ترم تابستان 1402 |
| اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی | 1005098 | 2 | 01 | هرهفته (14:00 - 16:00) | - | ترم دوم 1402 |
| عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 7106227 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1402 |