رئولوژی پیشرفته مواد غذایی | ۱۰۰۵۰۰۲ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
طراحی واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی | ۱۰۰۵۰۰۷ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کنسروسازی | ۷۱۰۶۱۳۰ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
کنترل فرآیند در مهندسی صنایع غذایی | ۷۱۰۶۱۳۶ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
کارورزی ۱ | ۷۱۲۰۱۱۱ | ۳ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۷:۰۰) | - | ترم تابستان ۱۴۰۲ |
فناوری نوین در فرآوری آبزیان | ۷۲۰۳۴۳۱ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
طراحی واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی | ۱۰۰۵۰۰۷ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
اصول مهندسی صنایع غذایی ۱ | ۷۱۰۶۰۱۳ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |