غلامرضا عسکری

غلامرضا عسکری

مرتبه علمی : دانشیار
  • کمیسیون فنی و قانونی صدور پروانه های مواد غذایی و آشامیدنی (وزارت بهداشت)
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : 269
Scopus
  • 1630 ارجاعات
  • 23 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
Google Scholar
  • 2199 ارجاعات
  • 27 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمایش 1 - 20 از 38 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
کنسروسازی 7106130 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1403
اصول مهندسی صنایع غذایی 1 7106013 3 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1403
کنترل فرآیند در مهندسی صنایع غذایی 7106136 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
تصفیه آب و فاضلاب 7106040 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1403
کارورزی 2 7120112 3 01 هرهفته (08:00 - 17:30) - ترم اول 1403
کارورزی 2 7120112 3 01 | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) - ترم تابستان 1402
کارورزی 1 7120111 3 01 هرهفته (13:00 - 17:00) | هرهفته (13:00 - 17:00) | هرهفته (13:00 - 17:00) | هرهفته (13:00 - 17:00) | هرهفته (13:00 - 17:00) - ترم تابستان 1402
اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی 1005098 2 01 هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم دوم 1402
سنسورها در صنایع غذایی 7106262 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی 7106227 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
فناوری نوین در فرآوری آبزیان 7203431 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1402
کنسروسازی 7106130 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1402
طراحی واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی 1005007 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1402
مدل سازی و شبیه سازی در صنایع غذایی 1005004 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
اصول مهندسی صنایع غذایی 1 7106013 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
آشنایی با تاسیسات برودتی شیلاتی 7203033 2 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
فرآورده های خمیری ماهی 7203544 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی 1005002 2 01 هرهفته (18:00 - 20:00) - ترم دوم 1401
خوردگی در صنایع غذایی 7106275 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
روش های استخراج و خالص سازی محصولات بیوتکنولوژی 1005072 2 01 هرهفته (16:00 - 18:00) - ترم دوم 1401
نمایش 1 - 20 از 38 نتیجه
از 2