غلامرضا عسکری

غلامرضا عسکری

مرتبه علمی : دانشیار
  • کمیسیون فنی و قانونی صدور پروانه های مواد غذایی و آشامیدنی (وزارت بهداشت)
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۲۶۹
Scopus
  • ۱۸۰۹ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۲۴۳۸ ارجاعات
  • ۲۹ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۹

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

cold
آنزیم ترانس گلوتامیناز
۳d printer
هیدروژل سرد
maillard reaction
نخود علفی
خشک کن بستر سیال
kappa
microstructure
گلوکونو دلتا لاکتون
فیلم ماش
heat
پروتئین دال عدس قرمز
کورکومین
چاپگر سه بعدی
روش سطح پاسخ
بادرنجبویه
پروتیین دال عدس قرمز
۳dprinting
delta lactone
free bread
gluten
بستر سیال
transglutaminase enzyme
induced gels
pinto bean protein aggregates
دی اکسید تیتانیوم
زرشک سیاه بی دانه
فیلم ترکیبی
grass pea
پرینتر سه بعدی
zein film
فنول کل
اتصال عرضی
مدول ذخیره
glucono
فیلم خوراکی
set hydrogel
نان بدون گلوتن
glycation
صمغ کاپاکاراگینان
loss factor
storage module
crosslinking
آنتوسیانین
ریزساختار
استخراج به روش تحت خلأ
واکنش میلارد
red lentil protein
microencapsulation efficiency
composite film
loss modulus
sensory evaluation
تجمعات پروتئین لوبیا چیتی
carrageenan gum
هسته انار
ارزیابی حسی
xanthan gym
خشک کردن
صمغ زانتان
مایکروویو
فاکتور اتلاف
کارایی ریزپوشانی
تجمعات پروتیین لوبیا چیتی
ژل های سرمابند
استخراج به روش غرقابی
تخم مرو
alphatocopherol
گلایکیشن
استخراج به کمک فراصوت
transglutaminase
mash film
نانوسلولز ویسکر
مدول اتلاف
فعالیت آنتی اکسیدانی
تر کیبات زیست فعال(فنولی و فلاونوئیدی)
اسید اولئیک
فیلم زئین
curcumin
آلفاتوکوفرول
هیدروژل حرارتی