- دوشنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
حسین کیانی
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۳۰۵۲
ارجاعات
۲۶
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
۳۸۸۶
ارجاعات
۲۹
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۹
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۵۰
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۵۰ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا بر کیفیت پودر آب پنیر تولیدی به روش خشک کردن پاششی
کیمیا اهنگریان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۸) ،
غلامرضا عسکری
،
حسین کیانی
،
محسن لبافی مزرعه شاهی
کاربرد مزدوج پروتئین دانه نیشی و مالتودکسترین در کاهش چسبندگی پودر محلولهای قندی
غزل فرازمند (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۷) ،
حسین کیانی
،
محسن لبافی مزرعه شاهی
functional properties
maillard reaction
بررسی تاثیر استفاده از پروتئین خلر بر ویژگی های بافتی پنیر گیاهی
سمیراالسادات محسنیان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۱۷) ،
حسین کیانی
نخود علفی
grass pea
استخراج، درون پوشانی و مدلسازی رهایش کنترل شده ی آنتوسیانین های پنیرک (مالواسیلوستریس)
احسان پرندی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۹) ،
حسین کیانی
بهینه سازی استخراج اسید آمینه ال - سیترولین از قسمت سفید هنداونه و ریزپوشانی آن
مهسا محسنی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۱۸) ،
حسین کیانی
هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
مریم محمدی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۳/۲۰) ،
غلامرضا عسکری
،
حسین کیانی
اصلاح شیمیایی ایزوله پروتئین خلر با روش های فسفریلاسیون و دآمیداسیون و بررسی خصوصیات کاربردی آن در فرمولاسیون گوشت گیاهی
فاطمه مرادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰) ،
حسین کیانی
functional properties
صمغ گوار
guar gum
grass pea
مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
مرضیه خان زاده مهرابادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۹) ،
حسین کیانی
،
محسن لبافی مزرعه شاهی
مزدوج سازی
کنجاله کنجد
conjugation
sesame meal
sesame protein isolate
ایزوله پروتئین کنجد
بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
لیلا عبدالعلی زاده (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۸) ،
غلامرضا عسکری
،
حسین کیانی
functional properties
مزدوج سازی
maillard reaction
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
حسام اعلمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۵) ،
محمدسعید یارمند
،
حسین کیانی
۱
۲
۳
۴
۵
»
×
خلاصه پایان نامه