حسین کیانی

حسین کیانی

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۳۰۵۲ ارجاعات
  • ۲۶ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
Google Scholar
  • ۳۸۸۶ ارجاعات
  • ۲۹ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۹

پایان نامه ها و رساله ها

  • ۵۰ پایان نامه ها
functional properties
maillard reaction

بررسی تاثیر استفاده از پروتئین خلر بر ویژگی های بافتی پنیر گیاهی

سمیراالسادات محسنیان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۱۷) ، حسین کیانی
نخود علفی
grass pea
functional properties
صمغ گوار
guar gum
grass pea
مزدوج سازی
کنجاله کنجد
conjugation
sesame meal
sesame protein isolate
ایزوله پروتئین کنجد
functional properties
مزدوج سازی
maillard reaction