- شنبه، ۳ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
حسین کیانی
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۹۱۵
ارجاعات
۲۵
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۳۷۵۵
ارجاعات
۲۹
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۴۸
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۴۸ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا بر کیفیت پودر آب پنیر تولیدی به روش خشک کردن پاششی
کیمیا اهنگریان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۸) ،
حسین کیانی
،
محسن لبافی مزرعه شاهی
استخراج، درون پوشانی و مدلسازی رهایش کنترل شده ی آنتوسیانین های پنیرک (مالواسیلوستریس)
احسان پرندی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۹) ،
حسین کیانی
بهینه سازی استخراج اسید آمینه ال - سیترولین از قسمت سفید هنداونه و ریزپوشانی آن
مهسا محسنی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۱۸) ،
حسین کیانی
هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
مریم محمدی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۳/۲۰) ،
حسین کیانی
،
غلامرضا عسکری
اصلاح شیمیایی ایزوله پروتئین خلر با روش های فسفریلاسیون و دآمیداسیون و بررسی خصوصیات کاربردی آن در فرمولاسیون گوشت گیاهی
فاطمه مرادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰) ،
حسین کیانی
functional properties
صمغ گوار
guar gum
grass pea
مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
مرضیه خان زاده مهرابادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۹) ،
حسین کیانی
،
محسن لبافی مزرعه شاهی
مزدوج سازی
کنجاله کنجد
conjugation
sesame meal
sesame protein isolate
ایزوله پروتئین کنجد
بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
لیلا عبدالعلی زاده (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۸) ،
حسین کیانی
،
غلامرضا عسکری
functional properties
مزدوج سازی
maillard reaction
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
حسام اعلمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۵) ،
حسین کیانی
،
محمدسعید یارمند
استخراج پروتئین دانه ی دو گونه ی لاتیروس و کاربرد آن به عنوان حامل جهت درون پوشانی امگا-۳
یگانه عظیمی یوشانلویی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۷/۲۷) ،
حسین کیانی
functional properties
چاپگر سه بعدی
جدایه پروتئین نیشی و خلر
ویژگی های رئولوژی
ویژگی های کاربردی
مدلسازی استخراج
۳d printer
جدایه پروتیین نیشی و خلر
modeling of extraction
persian everlasting pea and grass pea protein isolates
rheological properties
مدل سازی فرآیند استخراج گالاکتومانان ها از دانه لیلکی ایرانی ( Gleditsia caspica ) و دانه شنبلیله( Trigonella foenum-graceum) و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،رئولوژیکی ، امولسیفایری و تشکیل فیلم آنها
رسول نیکنام (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۳/۱۷) ،
حسین کیانی
۱
۲
۳
۴
۵
»
×
خلاصه پایان نامه