حسین کیانی

حسین کیانی

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۲۹۱۵ ارجاعات
  • ۲۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۳۷۵۵ ارجاعات
  • ۲۹ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۰

فعالیت های علمی
۱۳۸۷۱۴۰۳

  • ۲۹۱۵ارجاعات
  • ۲۵ h-Index
  • ۷۱ مقاله
  • ۱۱ کنفرانس
  • ۱ کتب
۱۴۰۳
۱۴۰۲
Mousavi Marjan، hojjatoleslami mohammad، Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat، Kaini Hossin، Jalali Seyed Mohammad Ali (2024)., Food Processing and Preservation, 2024(3344932), 1-13.

4. Bioremediation of dairy processing side-streams by pure culture or consortium of microalgae

Kaini Hossin، Azimi Youshanloui Yeganeh، Li1 Yuchen، Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali، Halim Ronald (2023)., 7th International ISEKI-Food Conference, 5-7 July, Paris, France.

5. Rheological investigation through 3D printed omega-3 rich analogue cheese using grass pea and microalgae biomass

Kaini Hossin، Azimi Youshanloui Yeganeh، Halim Ronald (2023)., 7th International ISEKI-Food Conference, 5-7 July, Paris, France.

7. Nano-filtered acid casein whey as a potential medium for the cultivation of freshwater microalgae Tetradesmus obloquus and Chlorella vulgaris

Kaini Hossin، Kara Fanny، Azimi Youshanloui Yeganeh، Li1 yuchen، Halim Ronald (2023)., International Congress on Engineering and Food (ICEF14), 20-23 June, Paris, France.

8. Plant-based 3 printed meat analog based on chickpea protein isolates, alginate, and Spirulina biomass

قریشی سید علی، Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat، Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali، Kaini Hossin (2023)., 14th edition of the International Congress on Engineering and Food (ICEF14) in Nantes, France. ICEF14, 20-23 June, Paris, France.

9. Rheological investigation through 3D printed omega-3 rich analogue meat usinggrass pea and microalgae biomass

Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali، Kaini Hossin، Azimi Youshanloui Yeganeh، Halim Ronald (2023)., International Congress on Engineering and Food (ICEF14), 20-23 June, Paris, France.
Mohseni Mahsa، Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali، Kaini Hossin، Tao Yang، مینا همایونفال (2023)., WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, 14(11).

۱۱. افزایش زنجیره ارزش در صنایع غذایی از ضایعات ، محصول و ماده اولیه، بکمک فرمولاسیون و فرآیند

لبافی مزرعه شاهی محسن، کیانی حسین (۱۴۰۲).، همایش ملی زنجیره ارزش، برندینگ و صادرات در بخش کشاورزی و دامپروری، ۲۱-۲۳ اردیبهشت، اردبیل، ایران.

۱۲. بررسی توانایی رشد لالکتو باسیلوس پالنتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد

موسوی سیده مرجان، حجت الاسلامی محمد، ابراهیم زاده موسوی زینب السادات، کیانی حسین، جلالی سید محمد علی (۱۴۰۲).، میکروب شناسی مواد غذایی، ۱(۱۰).
۱۴۰۱
Kaini Hossin، Azimi Youshanloui Yeganeh، Li1 Yuchen، Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali، Cara Fanny، Mulcahy Shane، McDonnell Hugh، Blanco Alfonso، Halim Ronald (2023)., JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, 361(1), 1-11.
Rafi Azar Samin، حجت الاسلامی محمد، Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat، Kaini Hossin، Jalali Sayed Mohammad Ali (2022)., frontiers in nutrition, 9(4).
Kaini Hossin، Anzar Ramon، Poojari Mahesha، Tiwari Brijesh، Halim Ronald (2022)., Frontiers in Energy Research, 10(1).