- شنبه، ۳ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
حسین کیانی
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۹۱۵
ارجاعات
۲۵
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۳۷۵۵
ارجاعات
۲۹
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۷
۱۴۰۳
۲۹۱۵
ارجاعات
۲۵
h-Index
۷۱
مقاله
۱۱
کنفرانس
۱
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۸۳ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. The effect of microencapsulation of microbial oil containing CLA by the complex coacervation on the physicochemical and sensory characteristics of buttermilk
Rafi Azari Samin، hojjatoleslami mohammad،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
،
Kaini Hossin
، Jalali Sayed Mohammad Ali (2024)., FOOD CHEMISTRY, 5(100757), 100757.
2. A Novel Approach for Solubility and Bioavailability Enhancement of Canthaxanthin Obtained from Dietzia natronolimnaea HS-1 by Canthaxanthin-V-Amylose Complex
Bahrololoumi Sara، Divan khosroshahi Ehsan،
Razavi Seyed Hadi
،
Kaini Hossin
(2024)., Food and Bioprocess Technology, 15(9).
۱۴۰۲
1. Optimization of Conjugated Linoleic Acid and Eicosapentaenoic Acid Production from Sesame Waste by Response Surface Methodology
Mousavi Marjan، hojjatoleslami mohammad،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
،
Kaini Hossin
، Jalali Seyed Mohammad Ali (2024)., Food Processing and Preservation, 2024(3344932), 1-13.
2. Comprehensive structural and functional characterization of a new protein-polysaccharide conjugate between grass pea protein (Lathyrus sativus) and xanthan gum produced by wet heating
Amiratashani Farzaneh،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Kaini Hossin
،
Askari Gholamreza
، Kassaeian Naeini Kiana، Parandi Ehsan (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 254(6), 127283.
3. comprehensive study of Maillard induced structural modifcation of sesame (Sesamum indicum L.) protein isolate: characterization, functional and antioxidant properties
Kassaeian Naeini Kiana،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
،
Labbafi Mazraeh Shahi Mohsen
، Amiratashani Farzaneh، Parandi Ehsan (2023)., Journal of Food Measurement and Characterization, 15(15), 15.
4. Bioremediation of dairy processing side-streams by pure culture or consortium of microalgae
Kaini Hossin
، Azimi Youshanloui Yeganeh، Li1 Yuchen،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Halim Ronald (2023)., 7th International ISEKI-Food Conference, 5-7 July, Paris, France.
5. Rheological investigation through 3D printed omega-3 rich analogue cheese using grass pea and microalgae biomass
Kaini Hossin
، Azimi Youshanloui Yeganeh، Halim Ronald (2023)., 7th International ISEKI-Food Conference, 5-7 July, Paris, France.
6. Application of chickpea and sesame protein concentrate treated by transglutaminase in the formulation of a reduced-fat mayonnaise based on sesame oleosome
Kaini Hossin
، Sharifi Fahimeh،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
(2023)., International Congress on Engineering and Food (ICEF14), 20-23 June, Paris, France.
7. Nano-filtered acid casein whey as a potential medium for the cultivation of freshwater microalgae Tetradesmus obloquus and Chlorella vulgaris
Kaini Hossin
، Kara Fanny، Azimi Youshanloui Yeganeh، Li1 yuchen، Halim Ronald (2023)., International Congress on Engineering and Food (ICEF14), 20-23 June, Paris, France.
8. Plant-based 3 printed meat analog based on chickpea protein isolates, alginate, and Spirulina biomass
قریشی سید علی،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
(2023)., 14th edition of the International Congress on Engineering and Food (ICEF14) in Nantes, France. ICEF14, 20-23 June, Paris, France.
9. Rheological investigation through 3D printed omega-3 rich analogue meat usinggrass pea and microalgae biomass
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
، Azimi Youshanloui Yeganeh، Halim Ronald (2023)., International Congress on Engineering and Food (ICEF14), 20-23 June, Paris, France.
10. Ionic Liquid-Based Ultrasonic-Assisted Extraction of L-Citrulline from Watermelon Rind
Mohseni Mahsa،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
، Tao Yang، مینا همایونفال (2023)., WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, 14(11).
۱۱. افزایش زنجیره ارزش در صنایع غذایی از ضایعات ، محصول و ماده اولیه، بکمک فرمولاسیون و فرآیند
لبافی مزرعه شاهی محسن
،
کیانی حسین
(۱۴۰۲).، همایش ملی زنجیره ارزش، برندینگ و صادرات در بخش کشاورزی و دامپروری، ۲۱-۲۳ اردیبهشت، اردبیل، ایران.
۱۲. بررسی توانایی رشد لالکتو باسیلوس پالنتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد
موسوی سیده مرجان، حجت الاسلامی محمد،
ابراهیم زاده موسوی زینب السادات
،
کیانی حسین
، جلالی سید محمد علی (۱۴۰۲).، میکروب شناسی مواد غذایی، ۱(۱۰).
۱۴۰۱
1. Mixed fermentation and electrospray drying for the development of a novel stabilized wheat germ powder containing highly viable probiotic cultures
Divan khosroshahi Ehsan،
Razavi Seyed Hadi
،
Kaini Hossin
،
Aghakhani Ali
(2023)., Food Science & Nutrition, 25(6).
2. Nitrogen and phosphate removal from dairy processing side-streams by monocultures or consortium of microalgae
Kaini Hossin
، Azimi Youshanloui Yeganeh، Li1 Yuchen،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Cara Fanny، Mulcahy Shane، McDonnell Hugh، Blanco Alfonso، Halim Ronald (2023)., JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, 361(1), 1-11.
3. A comparative study on the emulsifying and foaming aspects of
Gleditsia caspica
galactomannan (as a new source of hydrocolloid), fenugreek galactomannan, and xanthan gum mixtures
[] []،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
(2022)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, e17205(1).
4. Comprehensive evaluation of emulsifying and foaming properties of Gleditsia caspica seed galactomannan as a new source of hydrocolloid: Effect of extraction method
[] []،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
(2022)., FOOD HYDROCOLLOIDS, 131(1), 107758.
۵. مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس
نیکنام عیدیان رسول،
ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی
،
کیانی حسین
(۱۴۰۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۹(۱۲۷)، ۱۳-۲۹.
۶. استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانان های حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم
نیکنام عیدیان رسول،
ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی
،
کیانی حسین
(۱۴۰۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۹(۱۲۷)، ۶۱-۷۷.
7. Modifying the Stability and Surface Characteristic of Anthocyanin Compounds Incorporated in the Nanoliposome by Chitosan Biopolymer
Homayoonfal Fini Mina،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
،
Askari Gholamreza
، Desobry Stephane، Arab-Tehrany Elmira (2022)., Pharmaceutics, 14(8), 1622.
8. Production and Optimization of Conjugated Linoleic and Eicosapentaenoic Acids by Bifidobacterium lactis in Cold-Pressed Soybean Cake
Rafi Azar Samin، حجت الاسلامی محمد،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
،
Kaini Hossin
، Jalali Sayed Mohammad Ali (2022)., frontiers in nutrition, 9(4).
9. Chromatographic Techniques to Separate and Identify Bioactive Compounds in Microalgae
Kaini Hossin
، Anzar Ramon، Poojari Mahesha، Tiwari Brijesh، Halim Ronald (2022)., Frontiers in Energy Research, 10(1).
10. Effect of ultrasonication on rheological aspects and storage stability of O/W emulsions containing Gleditsia caspica galactomannan – Trigonella foenum – graceum galactomannan mixtures
[] []،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Kaini Hossin
(2022)., Applied Food Research, 2(1), 100109.
11. Grass pea (Lathyrus sativus L.) protein yield and functionality as affected by extraction method: Alkaline, ultrasound‐assisted, and ultrasound pretreatment extraction
Azimi Youshanloui Yeganeh،
Kaini Hossin
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
(2022)., CEREAL CHEMISTRY, 1(4).
۱
۲
۳
۴
»
×
فایل مقاله