طراحی واحدهای عملیاتی نوین در صنایع غذایی | ۷۱۰۶۰۸۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
مدل سازی و شبیه سازی در صنایع غذایی | ۷۱۰۶۳۵۵ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
تکنولوژی روغن | ۷۱۰۶۰۵۱ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
نانوفناوری در صنایع غذایی | ۷۱۰۶۳۹۲ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کاربرد آنزیم ها در فناوری مواد غذایی | ۷۱۰۶۲۷۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
طراحی واحدهای عملیاتی نوین در صنایع غذایی | ۷۱۰۶۰۸۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |