- دوشنبه، ۱۲ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
فاطمه آذری کیا
مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۷۸۷
ارجاعات
۱۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۱۰۱۱
ارجاعات
۱۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۶
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۱۲
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۱۲ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
استفاده از پراکسید هیدروژن، ازن و حلال های آلی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
(دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۶) ،
فاطمه آذری کیا
،
رضا صادقی
استفاده از برخی امواج الکترومغناطیسی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
نیکتا روحانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۶) ،
فاطمه آذری کیا
،
سعید مقدم
امکانسنجی تاننزدایی بخش محلول صمغ فارسی توسط سامانه غشایی
اناهیتا اکبرزاده (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ،
فاطمه آذری کیا
،
حسین میرسعیدقاضی
حذف تانن
tannin removal
طراحی و ساخت دستگاه درجه بندی صمغ فارسی بر اساس رنگ
فایزه حسین پور (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۵/۲) ،
فاطمه آذری کیا
،
محمد دهقانی
،
محمد دهقانی
ویژگی های رئولوژیکی
rheological properties
طراحی و ساخت جوهر و سامانه تزریق چاپگر سه بعدی شکلات
سحر حسینی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۴/۳۱) ،
پیام زرافشان
،
فاطمه آذری کیا
،
محمد دهقانی
،
محمد دهقانی
امکان سنجی استفاده از هیدروژل ژلاتین تراگاکانتین در تشکیل اولئوژل و افزایش مقاومت حرارتی این سامانه با استفاده از یون کلسیم
ریحانه بادامه (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰) ،
فاطمه آذری کیا
rheological properties
تانن زدایی صمغ فارسی با گرمایش اهمی
علی متقالچی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰) ،
فاطمه آذری کیا
،
علی فدوی
بررسی آزمایشگاهی تاثیر اشعه فرابنفش بر از بین بردن باکتری اشرشیاکلی از آب
زهرا سلطانی اصلی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰) ،
محمد دهقانی
،
فاطمه آذری کیا
،
محمد دهقانی
،
سعید مقدم
استفاده از روشهای مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تاننزدایی صمغ فارسی
پردیس قاسمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۱/۱۹) ،
فاطمه آذری کیا
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
ویژگی های رئولوژیکی
صمغ های بومی
حذف تانن
ترکیبات فنولی
native gums
phenolic compounds
physicochemical properties
rheological properties
tannin removal
طراحی و پیاده سازی سامانه ترکیبی فراصوت- بینی الکترونیک برای تشخیص تقلب در روغن زیتون
محمدرضا زارع زاده (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۹۹/۱۲/۱۱) ،
فاطمه آذری کیا
سامانه ترکیبی فراصوت
زیتون
روغن زیتون
classification
oil
olive
۱
۲
»
×
خلاصه پایان نامه