فاطمه آذری کیا

فاطمه آذری کیا

مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
Scopus
  • ۷۸۷ ارجاعات
  • ۱۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۱۰۱۱ ارجاعات
  • ۱۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

پایان نامه ها و رساله ها

  • ۱۲ پایان نامه ها

استفاده از برخی امواج الکترومغناطیسی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی

نیکتا روحانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۶) ، فاطمه آذری کیا، سعید مقدم

امکان‌سنجی تانن‌زدایی بخش محلول صمغ فارسی توسط سامانه غشایی

اناهیتا اکبرزاده (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ، فاطمه آذری کیا، حسین میرسعیدقاضی
حذف تانن
tannin removal

طراحی و ساخت دستگاه درجه بندی صمغ فارسی بر اساس رنگ

فایزه حسین پور (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۵/۲) ، فاطمه آذری کیا، محمد دهقانی، محمد دهقانی
ویژگی های رئولوژیکی
rheological properties

تانن زدایی صمغ فارسی با گرمایش اهمی

علی متقالچی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰) ، فاطمه آذری کیا، علی فدوی

استفاده از روش‌های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن‌زدایی صمغ فارسی

پردیس قاسمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۱/۱۹) ، فاطمه آذری کیا
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
ویژگی های رئولوژیکی
صمغ های بومی
حذف تانن
ترکیبات فنولی
native gums
phenolic compounds
physicochemical properties
rheological properties
tannin removal
سامانه ترکیبی فراصوت
زیتون
روغن زیتون
classification
oil
olive