خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 7306024 | 3 | 01 | | هرهفته (08:00 - 09:30) | - | ترم اول 1403 |
فناوری پس از برداشت | 7106140 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
طراحی سیستم های تبرید و سردخانه | 7306052 | 3 | 01 | | هرهفته (08:00 - 09:30) | - | ترم دوم 1402 |
روش های نوین آزمایشگاهی | 7306027 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1402 |
میکروبیولوژی عمومی و موادغذایی | 7306023 | 4 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1402 |
طراحی سیستم های تبرید و سردخانه | 7306052 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 11:30) | - | ترم دوم 1401 |
ماشین ها و تجهیزات بسته بندی موادغذایی | 7306043 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1401 |