- جمعه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
فاطمه آذری کیا
مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۸۳۰
ارجاعات
۱۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
۱۰۵۶
ارجاعات
۱۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۳/۵
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۹۵
۱۴۰۴
۸۳۰
ارجاعات
۱۳
h-Index
۲۴
مقاله
۲۱
کنفرانس
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۴۵ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. Utilization of gelatin–tragacanthin complexes for fabrication of oleogels using foam-template method: A study on the effect of CaCl2 addition
Azarikia Fatemeh
، Badameh Reihaneh (2025)., Current Research in Food Science, 10((2025) 101066).
۲. استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
روحانی نیکتا،
آذری کیا فاطمه
،
مقدم سعید
، آبدانان مهدی زاده سامان (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
۳. استفاده از پراکسید هیدروژن و گاز ازن به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
گودرزی سروناز،
آذری کیا فاطمه
،
صادقی رضا
(۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
۴. ِروش های مختلف ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال زعفران
فامیلی نیایش،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
5. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum
Akbarzadeh Anahita،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).
6. Tannin removal from Persian gum and investigation of physicochemical properties: Comparing different methods
Ghasemi Pardis،
Azarikia Fatemeh
(2024)., Applied Food Research, 4(2), 100516.
۷. تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش
تندهوش آرش، سلطانی مصطفی،
آذری کیا فاطمه
، همایونی راد عزیز، کرمی مصطفی (۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۲).
۱۴۰۲
1. Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum
Rohani Nikta،
Azarikia Fatemeh
،
Mogaddam Saeid
(2024)., The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 22-23 February, Ahvaz, Iran.
2. Image processing and mechanical design for an automated Persian gum-sorting machine
Hosseinpour Faezeh،
Dehghani Mohammad
،
Azarikia Fatemeh
(2023)., 2023 11th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 19-21 December, Tehran, Iran.
3. Fabrication of UF‐white cheese: Obtaining a different proteolysis rate, texture, and flavor via using combinations of mesophilic starter culture and
Lactobacillus helveticus
Tondhoush Arash، Soltani Mostafa،
Azarikia Fatemeh
، Homayouni-Rad Aziz، Karami Mostafa (2023)., Food Science & Nutrition, 12(1), 328-339.
۴. استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
قاسمی پردیس،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۰(۱۳۶)، ۱۱۷-۱۳۵.
5. Optimization of chocolate ink for 3D printing
Hosseini Sahar،
Dehghani Mohammad
،
Azarikia Fatemeh
،
Zarafshan Payam
(2023)., 4th International and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2-3 May, Tehran, Iran.
۶. تانن زدایی صمغ فارسی با اعمال حرارت: جوشاندن، اتوکلاوگذاری، برشته کردن و مایکروویو
قاسمی پردیس،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۷. مروری بر کلوخه ای شدن پودرها و عوامل ضدکلوخه ای
روحانی نیکتا،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۸. مروری بر پدیده بیاتی محصولات نانوایی و ترکیبات ضدبیاتی
گودرزی سروناز،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۹. درجه بندی صمغ فارسی (زدو) بر اساس رنگ با استفاده از پردازش تصویر
حسین پور فائزه،
دهقانی محمد
،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۱۴۰۱
1. Solubilization of concentrated protein dispersion: Effect of hydrogen peroxide (H2O2) and sodium hexametaphosphate (SHMP)
Yousefi Negin، Abbasi Soleiman،
Azarikia Fatemeh
، Azizi Mohammad Hossein (2023)., Food Chemistry, 400(400), 133980.
2. A 3D Printer Design and Fabrication for Chocolate
Hosseini Sahar،
Dehghani Mohammad
،
Zarafshan Payam
،
Azarikia Fatemeh
(2022)., 2022 10th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 15-18 November.
3. Extending Shelf Life of Noughl by Modifying Relative Humidity of the Container: Study of Physicochemical and Textural Properties
Azarikia Fatemeh
، Abdanan Mehdizadeh Saman (2022)., Research and innovation in food technology, 3(3).
4. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of phenolic compounds from pomegranate and orange peels and their antioxidant activity in a functional drink
Selahvarzi Afshin، Ramezan Yousef، Sanjabi Mohammad Reza، Namdar Bahareh، Akbarmivehie Marjan،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2022)., Food Bioscience, 49(1).
۱۴۰۰
1. Investigation of antimicrobial activity of orange and pomegranate peels extracts and their use as a natural preservative in a functional beverage
Selahvarzi Afshin، Ramezan Yousef، Sanjabi Mohammad Reza،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
، Abedinia Ahmadreza (2021)., Journal of Food Measurement and Characterization, 15(6), 5683-5694.
۲. انتخاب الگوریتم بهینه ی طبقه بندی و تشخیص تقلب در روغن زیتون با استفاده از ماشین بویایی
زارع زاده محمدرضا،
ابونجمی محمد
، قاسمی ورنامخواستی مهدی،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۰).، نشریه ماشین های کشاورزی، ۱۱(۲).
3. Evaluation of physicochemical, functional, and antimicrobial properties of a functional energy drink produced from agricultural wastes of melon seed powder and tea stalk caffeine
Selahvarzi Afshin، Sanjabi Mohammad Reza، Ramezan Yousef،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
، Abedinia Ahmadreza (2021)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 1(1).
4. High-Pressure Carbon Dioxide Use to Control Dried Apricot Pests, Tribolium castaneum and Rhyzopertha dominica, and Assessing the Qualitative Traits of Dried Pieces of Treated Apricot
Sadeghi Reza
، Heidari Fereshteh، Ebadollahi Asgar،
Azarikia Fatemeh
،
Jamshidnia Arsalan
، Palla Franco (2021)., FOODS, 10(6), 1190.
5. Olive Oil Classification and Fraud Detection Using E-Nose and Ultrasonic System
Zarezadeh Mohammad Reza،
Aboonajmi Mohammad
، Ghasemi varnamkhasti Mahdi،
Azarikia Fatemeh
(2021)., Food Analytical Methods, 1(1).
۱
۲
»
×
فایل مقاله