فاطمه آذری کیا

فاطمه آذری کیا

مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
Scopus
  • ۷۸۷ ارجاعات
  • ۱۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۱۰۱۱ ارجاعات
  • ۱۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

فعالیت های علمی
۱۳۹۵۱۴۰۳

  • ۷۸۷ارجاعات
  • ۱۳ h-Index
  • ۲۳ مقاله
  • ۲۰ کنفرانس
۱۴۰۳

۱. استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی

روحانی نیکتا، آذری کیا فاطمه، مقدم سعید، آبدانان مهدی زاده سامان (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.

۲. استفاده از پراکسید هیدروژن و گاز ازن به منظور تانن زدایی صمغ فارسی

گودرزی سروناز، آذری کیا فاطمه، صادقی رضا (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.

3. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum

Akbarzadeh Anahita، Efamily Hossein، Azarikia Fatemeh (2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).

۵. تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش

تندهوش آرش، سلطانی مصطفی، آذری کیا فاطمه، همایونی راد عزیز، کرمی مصطفی (۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۲).
۱۴۰۲

1. Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum

Rohani Nikta، Azarikia Fatemeh، Mogaddam Saeid (2024)., The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 22-23 February, Ahvaz, Iran.

2. Image processing and mechanical design for an automated Persian gum-sorting machine

Hosseinpour Faezeh، Dehghani Mohammad، Azarikia Fatemeh (2023)., 2023 11th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 19-21 December, Tehran, Iran.
قاسمی پردیس، آذری کیا فاطمه (۱۴۰۲).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۰(۱۳۶)، ۱۱۷-۱۳۵.

5. Optimization of chocolate ink for 3D printing

Hosseini Sahar، Dehghani Mohammad، Azarikia Fatemeh، Zarafshan Payam (2023)., 4th International and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2-3 May, Tehran, Iran.

۶. مروری بر کلوخه ای شدن پودرها و عوامل ضدکلوخه ای

روحانی نیکتا، آذری کیا فاطمه (۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.

۷. مروری بر پدیده بیاتی محصولات نانوایی و ترکیبات ضدبیاتی

گودرزی سروناز، آذری کیا فاطمه (۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.

۸. درجه بندی صمغ فارسی (زدو) بر اساس رنگ با استفاده از پردازش تصویر

حسین پور فائزه، دهقانی محمد، آذری کیا فاطمه (۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.

۹. تانن زدایی صمغ فارسی با اعمال حرارت: جوشاندن، اتوکلاوگذاری، برشته کردن و مایکروویو

قاسمی پردیس، آذری کیا فاطمه (۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۱۴۰۱
Yousefi Negin، Abbasi Soleiman، Azarikia Fatemeh، Azizi Mohammad Hossein (2023)., Food Chemistry, 400(400), 133980.

2. A 3D Printer Design and Fabrication for Chocolate

Hosseini Sahar، Dehghani Mohammad، Zarafshan Payam، Azarikia Fatemeh (2022)., 2022 10th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 15-18 November.
Selahvarzi Afshin، Ramezan Yousef، Sanjabi Mohammad Reza، Namdar Bahareh، Akbarmivehie Marjan، Efamily Hossein، Azarikia Fatemeh (2022)., Food Bioscience, 49(1).
۱۴۰۰
Selahvarzi Afshin، Ramezan Yousef، Sanjabi Mohammad Reza، Efamily Hossein، Azarikia Fatemeh، Abedinia Ahmadreza (2021)., Journal of Food Measurement and Characterization, 15(6), 5683-5694.
زارع زاده محمدرضا، ابونجمی محمد، قاسمی ورنامخواستی مهدی، آذری کیا فاطمه (۱۴۰۰).، نشریه ماشین های کشاورزی، ۱۱(۲).
Selahvarzi Afshin، Sanjabi Mohammad Reza، Ramezan Yousef، Efamily Hossein، Azarikia Fatemeh، Abedinia Ahmadreza (2021)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 1(1).
Zarezadeh Mohammad Reza، Aboonajmi Mohammad، Ghasemi varnamkhasti Mahdi، Azarikia Fatemeh (2021)., Food Analytical Methods, 1(1).
Mousavi Seyedeh Nasrin، Abbasi Soleiman، Azarikia Fatemeh (2021)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, e15592(e15592).
۱۳۹۹

1. Quality Assessment of Olive Oil by Fusion of Two Non-Destructive Methods

Zarezadeh Mohammad Reza، Aboonajmi Mohammad، Ghasemi varnamkhasti Mahdi، Azarikia Fatemeh (2021)., the 6th Iranian International NDT Conference, 17-18 February, Tehran, Iran.