- دوشنبه، ۱۲ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
فاطمه آذری کیا
مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۷۸۷
ارجاعات
۱۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۱۰۱۱
ارجاعات
۱۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۶
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۹۵
۱۴۰۳
۷۸۷
ارجاعات
۱۳
h-Index
۲۳
مقاله
۲۰
کنفرانس
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۴۳ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
۱. استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
روحانی نیکتا،
آذری کیا فاطمه
،
مقدم سعید
، آبدانان مهدی زاده سامان (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
۲. استفاده از پراکسید هیدروژن و گاز ازن به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
گودرزی سروناز،
آذری کیا فاطمه
،
صادقی رضا
(۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
3. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum
Akbarzadeh Anahita،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).
4. Tannin removal from Persian gum and investigation of physicochemical properties: Comparing different methods
Ghasemi Pardis،
Azarikia Fatemeh
(2024)., Applied Food Research, 4(2), 100516.
۵. تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش
تندهوش آرش، سلطانی مصطفی،
آذری کیا فاطمه
، همایونی راد عزیز، کرمی مصطفی (۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۲).
۱۴۰۲
1. Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum
Rohani Nikta،
Azarikia Fatemeh
،
Mogaddam Saeid
(2024)., The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 22-23 February, Ahvaz, Iran.
2. Image processing and mechanical design for an automated Persian gum-sorting machine
Hosseinpour Faezeh،
Dehghani Mohammad
،
Azarikia Fatemeh
(2023)., 2023 11th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 19-21 December, Tehran, Iran.
3. Fabrication of UF‐white cheese: Obtaining a different proteolysis rate, texture, and flavor via using combinations of mesophilic starter culture and
Lactobacillus helveticus
Tondhoush Arash، Soltani Mostafa،
Azarikia Fatemeh
، Homayouni-Rad Aziz، Karami Mostafa (2023)., Food Science & Nutrition, 12(1), 328-339.
۴. استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
قاسمی پردیس،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۰(۱۳۶)، ۱۱۷-۱۳۵.
5. Optimization of chocolate ink for 3D printing
Hosseini Sahar،
Dehghani Mohammad
،
Azarikia Fatemeh
،
Zarafshan Payam
(2023)., 4th International and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2-3 May, Tehran, Iran.
۶. مروری بر کلوخه ای شدن پودرها و عوامل ضدکلوخه ای
روحانی نیکتا،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۷. مروری بر پدیده بیاتی محصولات نانوایی و ترکیبات ضدبیاتی
گودرزی سروناز،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۸. درجه بندی صمغ فارسی (زدو) بر اساس رنگ با استفاده از پردازش تصویر
حسین پور فائزه،
دهقانی محمد
،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۹. تانن زدایی صمغ فارسی با اعمال حرارت: جوشاندن، اتوکلاوگذاری، برشته کردن و مایکروویو
قاسمی پردیس،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۱۴۰۱
1. Solubilization of concentrated protein dispersion: Effect of hydrogen peroxide (H2O2) and sodium hexametaphosphate (SHMP)
Yousefi Negin، Abbasi Soleiman،
Azarikia Fatemeh
، Azizi Mohammad Hossein (2023)., Food Chemistry, 400(400), 133980.
2. A 3D Printer Design and Fabrication for Chocolate
Hosseini Sahar،
Dehghani Mohammad
،
Zarafshan Payam
،
Azarikia Fatemeh
(2022)., 2022 10th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 15-18 November.
3. Extending Shelf Life of Noughl by Modifying Relative Humidity of the Container: Study of Physicochemical and Textural Properties
Azarikia Fatemeh
، Abdanan Mehdizadeh Saman (2022)., Research and innovation in food technology, 3(3).
4. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of phenolic compounds from pomegranate and orange peels and their antioxidant activity in a functional drink
Selahvarzi Afshin، Ramezan Yousef، Sanjabi Mohammad Reza، Namdar Bahareh، Akbarmivehie Marjan،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2022)., Food Bioscience, 49(1).
۱۴۰۰
1. Investigation of antimicrobial activity of orange and pomegranate peels extracts and their use as a natural preservative in a functional beverage
Selahvarzi Afshin، Ramezan Yousef، Sanjabi Mohammad Reza،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
، Abedinia Ahmadreza (2021)., Journal of Food Measurement and Characterization, 15(6), 5683-5694.
۲. انتخاب الگوریتم بهینه ی طبقه بندی و تشخیص تقلب در روغن زیتون با استفاده از ماشین بویایی
زارع زاده محمدرضا،
ابونجمی محمد
، قاسمی ورنامخواستی مهدی،
آذری کیا فاطمه
(۱۴۰۰).، نشریه ماشین های کشاورزی، ۱۱(۲).
3. Evaluation of physicochemical, functional, and antimicrobial properties of a functional energy drink produced from agricultural wastes of melon seed powder and tea stalk caffeine
Selahvarzi Afshin، Sanjabi Mohammad Reza، Ramezan Yousef،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
، Abedinia Ahmadreza (2021)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 1(1).
4. High-Pressure Carbon Dioxide Use to Control Dried Apricot Pests, Tribolium castaneum and Rhyzopertha dominica, and Assessing the Qualitative Traits of Dried Pieces of Treated Apricot
Sadeghi Reza
، Heidari Fereshteh، Ebadollahi Asgar،
Azarikia Fatemeh
،
Jamshidnia Arsalan
، Palla Franco (2021)., FOODS, 10(6), 1190.
5. Olive Oil Classification and Fraud Detection Using E-Nose and Ultrasonic System
Zarezadeh Mohammad Reza،
Aboonajmi Mohammad
، Ghasemi varnamkhasti Mahdi،
Azarikia Fatemeh
(2021)., Food Analytical Methods, 1(1).
6. Stabilization of hempseed protein dispersion: Influence of sonication, hydrocolloids, and sodium hexametaphosphate
Mousavi Seyedeh Nasrin، Abbasi Soleiman،
Azarikia Fatemeh
(2021)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, e15592(e15592).
۱۳۹۹
1. Quality Assessment of Olive Oil by Fusion of Two Non-Destructive Methods
Zarezadeh Mohammad Reza،
Aboonajmi Mohammad
، Ghasemi varnamkhasti Mahdi،
Azarikia Fatemeh
(2021)., the 6th Iranian International NDT Conference, 17-18 February, Tehran, Iran.
۱
۲
»
×
فایل مقاله