فاطمه آذری کیا

فاطمه آذری کیا

مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
Scopus
  • ۷۸۷ ارجاعات
  • ۱۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۱۰۱۱ ارجاعات
  • ۱۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

ترکیبات فنولی
روغن زیتون
native gums
rheological properties
physicochemical properties
ویژگی های رئولوژیکی
زیتون
صمغ های بومی
حذف تانن
olive
oil
classification
سامانه ترکیبی فراصوت
phenolic compounds
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
tannin removal