- دوشنبه، ۱۲ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
فاطمه آذری کیا
مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۷۸۷
ارجاعات
۱۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۱۰۱۱
ارجاعات
۱۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۶
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.
مرتب براساس
وزن
حروف الفبا
تاریخ
ترکیبات فنولی
روغن زیتون
native gums
rheological properties
physicochemical properties
ویژگی های رئولوژیکی
زیتون
صمغ های بومی
حذف تانن
olive
oil
classification
سامانه ترکیبی فراصوت
phenolic compounds
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
tannin removal