سیدهادی رضوی

سیدهادی رضوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۷۴۷۰ ارجاعات
  • ۴۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

تخمیر
کانتاگزانتین
۱
dietzia natronolimnaea hs
پروبیوتیک
کیک
لاکتوباسیلوس
زنده مانی
خمیر ترش
ویسکوزیته
آنتی اکسیدان
saccharomyces cerevisiae
رئولوژیک – اسیدیته
ریزپوشانی
جایگزین های شکر
چرخه¬ی تری¬کربوکسیلیک اسید
هیدروکلوئید
اسینتوباکتربومانی
چاپگر سه بعدی
گلوکونوباکتر اکسیدانس
گلوتن
alcoholic beer
عفونت بیمارستانی
probiotics
non
رنگدانه
دانه سویا
سودوموناس آئروژینوزا
باکتری¬های لاکتیک اسید
آب هویج
خواص فراسودمند
ریزساختار
سلیاک
زنده¬مانی
نوشیدنی فرا سودمند
ارزیابی حسی
مخمر و باکتری
کلوچه
فاکتور اتلاف
کارایی ریزپوشانی
کفیر
نوشیدنی بدون الکل انگور
لاکتوباسیلوس پاراکازئی
افلاتوکسین
آب گوجه¬فرنگی
خواص ارگانو لپتیک
آبجو غیرالکلی
نقطه ذوب
آبجوی بدون الکل
مرغ تخم¬گذار
اتصال سطحی
فراسودمند
روش سطح پاسخ
قابلیت کشسانی
fermentation
خشک کن پاششی
رنگ زرده تخم¬مرغ
فعالیت آنتی¬اکسیدانی
قند مایع خرما
مدول ذخیره
بهینه سازی
پروبیوتیک ها
بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
منابع ازت
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ساکارومایسس سروزیه
پسته
پنیر موزارلای کم چرب
لاکتوباسیل
اکسیداسیون چربی
پایداری
شیر سویا
مدول اتلاف
گل گاوزبان
پنیر سویا (تافو) و آب پنیر
۳d printer
saccharomyces ludwigii
پنیر لیقوان
زرشک
microstructure
مخمرها
مدل سازی
functional cake
سفتی
شیر شتر
پپتیدهای فعال زیستی
استافیلوکوکوس اورئوس
قند
bifidobacterium
خاصیت ضد میکروبی
کازئینات سدیم
آلفا
بیفیدوباکتریوم
عناب
lactobacillus acidophilus
مخمر آبجو
مدلسازی
شیر پروبیوتیک
ph
اسیداولئیک
encapsulation
paraprobiotic
زیست بسپارها
loss factor
مخمر
۸۱۰۴
brewer yeast
شبکه ای کردن
ندارد
loss modulus
sensory evaluation
ساکارومایسس
آمیلاز
rapd
lactobacillus casei
تیرامین
پروتئین های کازئینی
نوشیدنی لبنی تخمیری پروبیوتیک
پاراپروبیوتیک
تخمیر مداوم
گلرنگ
پلی وینیل الکل
نوشیدنی لبنی تخمیری
شناسایی لاکتوباسیل ها
کراکر
کومیس
باکتری های پروبیوتیک
malt
گلیکوزیدها
yeasts
ساکارومیسس سرویسیائه
کپسولی کردن
لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
حلالیت
مالت
هسته خرما
سامانه غوطه ور
کیک فراسودمند
قندها
lactobacillus helveticus
تنوع ژنتیکی تنوع فنوتیپی
استرپتوکوکوس ترموفیلوس
تغییر دما
آزمون tpa
اشرشیاکلای
فیبر
ساروکارومیسس سرویسیائه
pcr
فیلم خوراکی
باکتری های اسید لاکتیک
باسیلوس kr
اولتراسوند
biopolymers
پسماند مالت
تثبیت
storage module
continuous fermentation
بیسکویت لیدی فینگر
microencapsulation efficiency
sugars
پروتیئن های آب پنیری
تخمیر حالت جامد
نفوذ پذیری
مقاومت آنتی بیوتیکی
بیفیدوباکتریوم بیفیدوس
پایدارسازی
مایکروویو
saccharomyces rouxii
هیدرولیز آنزیمی
لاکتوباسیلوس کازئی
glicosides
سبوس برنج
باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم
اینولین
خمیرترش لاکتیکی
dgee
اسیداستئاریک
قارچ ها و مخمرها
لاکتوباسیلوس کازیی