کاربرد آنزیم ها در فناوری مواد غذایی | ۱۰۰۵۰۹۶ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ | ۷۱۰۶۲۸۹ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
میکروبیولوژی مواد غذایی ۱ | ۷۱۰۶۲۸۸ | ۳ | ۰۳ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
ایمنی غذایی (سلامت و کیفیت مواد غذایی) | ۱۰۰۵۰۲۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
میکروبیولوژی صنعتی | ۷۱۰۶۱۳۹ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
روش های نوین شناسایی میکروبی در مواد غذایی | ۲۵۰۷۲۲۶ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ | ۷۱۰۶۲۸۹ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |