سیدهادی رضوی

سیدهادی رضوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۷۴۷۰ ارجاعات
  • ۴۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۸ نتیجه
از ۳
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
اصول طراحی بیوراکتورها ۷۱۰۶۳۵۹ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
محاسبه بیلان فرمانتورها ۷۱۰۶۲۱۸ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ ۷۱۰۶۲۸۹ ۲ ۰۲ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ ۷۱۰۶۲۸۹ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
متابولیت های میکروبی ۷۱۰۶۲۸۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
پیشرفت های نوین در میکروبیولوژی مواد غذایی ۷۱۰۶۳۲۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
مهندسی فرآیندهای زیستی ۷۱۰۶۰۸۵ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
میکروبیولوژی مواد غذایی ۱ ۷۱۰۶۲۸۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
میکروبیولوژی مواد غذایی ۱ ۷۱۰۶۲۸۸ ۳ ۰۲ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
ایمنی غذایی (سلامت و کیفیت مواد غذایی) ۱۰۰۵۰۲۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
میکروبیولوژی صنعتی ۷۱۰۶۱۳۹ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
میکروبیولوژی صنعتی ۷۱۰۶۱۳۹ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
تخمیر میکروبی ۷۱۰۶۲۱۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
روش های نوین شناسایی میکروبی در مواد غذایی ۷۱۰۶۲۹۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
کاربرد آنزیم ها در فناوری مواد غذایی ۱۰۰۵۰۹۶ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بیوتکنولوژی مواد غذایی ۱۰۰۵۰۳۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۸:۰۰ - ۲۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ ۷۱۰۶۲۸۹ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ ۷۱۰۶۲۸۹ ۲ ۰۲ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
غذاهای حلال ۷۱۰۶۳۰۶ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
پیشرفت های نوین در میکروبیولوژی مواد غذایی ۷۱۰۶۳۲۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۸ نتیجه
از ۳