سیدهادی رضوی

سیدهادی رضوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • 7470 ارجاعات
  • 44 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵
نمایش 1 - 20 از 53 نتیجه
از 3
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 7106288 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
ایمنی غذایی (سلامت و کیفیت مواد غذایی) 1005024 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1404
میکروبیولوژی صنعتی 7106139 3 01 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1404
میکروبیولوژی صنعتی 7106139 3 02 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
روش تحقیق 7106404 1 02 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1404
اصول طراحی بیوراکتورها 7106359 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1403
محاسبه بیلان فرمانتورها 7106218 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1403
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 7106289 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1403
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 7106289 2 02 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم دوم 1403
متابولیت های میکروبی 7106284 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1403
پیشرفت های نوین در میکروبیولوژی مواد غذایی 7106326 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1403
مهندسی فرآیندهای زیستی 7106085 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1403
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 7106288 3 02 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1403
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 7106288 3 01 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
ایمنی غذایی (سلامت و کیفیت مواد غذایی) 1005024 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1403
میکروبیولوژی صنعتی 7106139 3 01 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
میکروبیولوژی صنعتی 7106139 3 02 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
تخمیر میکروبی 7106214 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
روش های نوین شناسایی میکروبی در مواد غذایی 7106293 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
کاربرد آنزیم ها در فناوری مواد غذایی 1005096 2 01 هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم دوم 1402
نمایش 1 - 20 از 53 نتیجه
از 3