میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ | ۷۱۰۶۲۸۹ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
میکروبیولوژی مواد غذایی ۱ | ۷۱۰۶۲۸۸ | ۳ | ۰۲ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
میکروبیولوژی صنعتی | ۷۱۰۶۱۳۹ | ۳ | ۰۲ | | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
کاربرد آنزیم ها در فناوری مواد غذایی | ۱۰۰۵۰۹۶ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ | ۷۱۰۶۲۸۹ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |