| میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 7106288 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1404 |
| میکروبیولوژی صنعتی | 7106139 | 3 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1404 |
| میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 7106289 | 2 | 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم دوم 1403 |
| پیشرفت های نوین در میکروبیولوژی مواد غذایی | 7106326 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1403 |
| میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 7106288 | 3 | 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1403 |
| ایمنی غذایی (سلامت و کیفیت مواد غذایی) | 1005024 | 2 | 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1403 |
| میکروبیولوژی صنعتی | 7106139 | 3 | 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1403 |
| روش های نوین شناسایی میکروبی در مواد غذایی | 7106293 | 2 | 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1403 |