- دوشنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
سیدهادی رضوی
مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۷۴۷۰
ارجاعات
۴۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۴
۱۴۰۴
۷۴۷۰
ارجاعات
۴۴
h-Index
۲۵۲
مقاله
۴۹
کنفرانس
۳
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۳۰۴ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۴
1. Innovative applications of pediocin in food preservation: A natural alternative to chemical additives – A review
afraei mohammad،
Razavi Seyed Hadi
، Nouri Mehran، maleki jahan fardis، shafipour melika (2025)., The microbe, 8(7), 100452.
2. Recent advances in bioprocessing of medicinal plants through fermentation: A promising approach to maximize nutritional/functional value, bioactive potential, and health benefits
Divan khosroshahi Ehsan،
Razavi Seyed Hadi
،
Salami Maryam
، Ubeyitogullari ali (2025)., Food Bioscience, 70(10).
3. Influence of Cross‐Linking by Microbial Transglutaminase on Physicochemical Properties of Eggshell Membrane Collagen
Kazemi Kheirabadi Elahe، Kheirandish Pourandokht،
Razavi Seyed Hadi
، Golmakani Mohammad-taghi (2025)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2025(1).
4. Enhancing functional characteristics and antioxidant activity of Prosopis juliflora pods' protein isolate through pH adjustment, while detecting the physicochemical properties and antibacterial inhibition activity
Zyara Hashim Alia، Hasan Hussein Faleeha، Divan khosroshahi Ehsan،
Razavi Seyed Hadi
(2025)., IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 22(160).
5. Nanocarriers for foods: A review of niosomes and proniosomes in bioactive compounds
shafipour melika،
Razavi Seyed Hadi
، khanniri elham، malaki jahan fardis، nouri mehran، afraie mohammad (2025)., Food and Humanity, 4(6), 100623.
۱۴۰۳
1. The Effect of Cordia Myxa L. on Storage Quality of Vitis Vinifera
Abd Ali zainab، Abbas Hamza Hamza، Hashem Musa Shareef Sara، Sami Shaker Ahmed،
Razavi Seyed Hadi
، Yaakoob Yousief Muntaha (2025)., international journal of nutrition sciences, 10(1).
2. Effect of Sodium Alginate-Bulk Chitosan/Chitosan Nanoparticle Wall Matrix on the Viability of Lactobacillus plantarum Under Simulated Gastrointestinal Fluids
Abdulhussain Kareem Raghda،
Razavi Seyed Hadi
،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
(2024)., APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, 16(12).
3. Biosynthesis of gold cluster nanozyme within the structure of TetX2 monooxygenase protein
Zomorodimanesh sadegh،
Razavi Seyed Hadi
، Hosseinkhani Saman،
Emam Jomeh Zahra
(2024)., Food Bioscience, 62(8), 105086.
4. Development of an assay for tetracycline detection based on gold nanocluster synthesis on tetracycline monooxygenase: TetX2@AuNCs
Zomorodimanesh sadegh،
Razavi Seyed Hadi
،
Ganjali Mohammadreza
، Hosseinkhani Saman (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 283(21), 137777.
5. Survival of Free and Encapsulated Probiotics in Healthy Gummy Candy as a Carrier for Probiotic Capsules
Abdulhussain Kareem raghde،
Razavi Seyed Hadi
،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
(2024)., Archives of Food and Nutritional Science, 8(1), 029-037.
۶. توسعه نانو حسگرهای زیستی بر پایه مهندسی ساخت نانوزیم نانوخوشه های فلزی( در ساختار پروتئین )
زمردی منش صادق،
رضوی سیدهادی
، حسینخانی سامان،
امام جمعه زهرا
(۱۴۰۳).، هشتمین کنگره بین المللی علوم وصنایع غذایی، ۳۱-۳۱ شهریور، تهران، ایران.
7. A Novel Approach for Solubility and Bioavailability Enhancement of Canthaxanthin Obtained from Dietzia natronolimnaea HS-1 by Canthaxanthin-V-Amylose Complex
Bahrololoumi Sara، Divan khosroshahi Ehsan،
Razavi Seyed Hadi
،
Kaini Hossin
(2024)., Food and Bioprocess Technology, 15(9).
8. Valorization of Date By-Products: Enhancement of Antioxidant and Antimicrobial Potentials through Fermentation
Khosravi largani Azin،
Razavi Seyed Hadi
، castangia Ines، letizia Maria (2024)., ANTIOXIDANTS, 13(9), 1102.
9. Determining Fermentation Conditions to Enhance Antioxidant Properties and Nutritional Value of Basil Seeds Using Lactobacillus plantarum
maleki sima،
Razavi Seyed Hadi
، yadav hariom،
Abrahimzadehmosavi Zeinabsadat
، jain shalini (2024)., Fermentation, 10(9), 467.
10. The Inhibitory Effect of Prosopis juliflora Pods Protein Hydrolysate on Polyphenol Oxidase and Browning of Apple Slices with Refrigerated Storage Stability
Zyara Hashim alia، Hasan Hussein Faleeha، Al -Baidhan Alaa M.S.،
Razavi Seyed Hadi
(2024)., IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 150(21).
11. Sustainable and Cost-Effective Production of Glutamic Acid by Corynebacterium glutamicum PTCC 1532 from Waste Bread using Enzymatic Hydrolysis and Microbial Fermentation
[] []،
Razavi Seyed Hadi
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
(2024)., Journal of Food and Bioprocess Engineering, 7(1).
12. Optimization of solid-state fermentation conditions to improve phenolic content in corn bran, followed by extraction of bioactive compounds using natural deep eutectic solvents
akbari mehdi، gomez clara،
Razavi Seyed Hadi
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
، blesa jesus، steve maria (2024)., Innovative Food Science & Emerging Technologies, 93(2).
۱۴۰۲
1. The effect of post-packaging pasteurization on physicochemical and microbial properties of beef ham
azizpour nasim،
Razavi Seyed Hadi
، azizpour mehran، khazaie poul esmail (2024)., Foods and Raw Materials, 12(1).
2. New horizon to the world of gut microbiome: seeds germination
maleki sima،
Razavi Seyed Hadi
، yadav hariom، letizia Maria (2024)., CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, 25(6), 1-19.
3. Fabrication of novel antimicrobial nanocomposite films based on polyvinyl alcohol, bacterial cellulose nanocrystals, and boric acid for food packaging
Roohi Milad، Garavand Farhad، heydari mahshid، mohammadi reza، Sarlak Zahra، Cacciotti Ilaria،
Razavi Seyed Hadi
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Parandi Ehsan (2024)., Journal of Food Measurement and Characterization, 36(8).
4. A step forward in food science, technology and industry using artificial intelligence
esmaeily rezvan، razavi seyed mohammad amin،
Razavi Seyed Hadi
(2024)., TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 143(24), 104286.
5. Improving the antioxidant activity of microbial canthaxanthin by its encapsulation with bioactive peptides of soybean protein
karimloo afsaneh،
Razavi Seyed Hadi
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
(2023)., Food Bioscience, 56(11).
6. Polymethacrylate coated electrospun chitosan/PEO nanofibers loaded with thyme essential oil: a newfound potential for antimicrobial food packaging
Farahmand Elham،
Emam Jomeh Zahra
، Ekrami Mohammad،
Razavi Seyed Hadi
(2023)., Journal of Food and Bioprocess Engineering, 6(2).
۷. تاثیر دما و اولتراسوند بر میزان استخراج پلیفنولها و فعالیت آنتیاکسیدانی ضایعات حاصل از سه رقم خرمای مضافتی، کبکاب و سایر
خسروی آذین،
رضوی سیدهادی
(۱۴۰۲).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۰(۱۴۱)، ۶۱-۷۴.
8. A Bioinformatics Analysis of Plant Caleosins
Saadat Fateme،
Alizadeh Houshang
،
Razavi Seyed Hadi
(2023)., Iranian Journal of Mathematical Sciences and Informatics, 18(2).
۱
۲
۳
۴
۵
...
۱۳
»
×
فایل مقاله