سیدهادی رضوی

سیدهادی رضوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۷۴۷۰ ارجاعات
  • ۴۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

فعالیت های علمی
۱۳۸۴۱۴۰۴

  • ۷۴۷۰ارجاعات
  • ۴۴ h-Index
  • ۲۵۲ مقاله
  • ۴۹ کنفرانس
  • ۳ کتب
۱۴۰۴
afraei mohammad، Razavi Seyed Hadi، Nouri Mehran، maleki jahan fardis، shafipour melika (2025)., The microbe, 8(7), 100452.
Kazemi Kheirabadi Elahe، Kheirandish Pourandokht، Razavi Seyed Hadi، Golmakani Mohammad-taghi (2025)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2025(1).
shafipour melika، Razavi Seyed Hadi، khanniri elham، malaki jahan fardis، nouri mehran، afraie mohammad (2025)., Food and Humanity, 4(6), 100623.
۱۴۰۳

1. The Effect of Cordia Myxa L. on Storage Quality of Vitis Vinifera

Abd Ali zainab، Abbas Hamza Hamza، Hashem Musa Shareef Sara، Sami Shaker Ahmed، Razavi Seyed Hadi، Yaakoob Yousief Muntaha (2025)., international journal of nutrition sciences, 10(1).
Zomorodimanesh sadegh، Razavi Seyed Hadi، Hosseinkhani Saman، Emam Jomeh Zahra (2024)., Food Bioscience, 62(8), 105086.
Zomorodimanesh sadegh، Razavi Seyed Hadi، Ganjali Mohammadreza، Hosseinkhani Saman (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 283(21), 137777.

۶. توسعه نانو حسگرهای زیستی بر پایه مهندسی ساخت نانوزیم نانوخوشه های فلزی( در ساختار پروتئین )

زمردی منش صادق، رضوی سیدهادی، حسینخانی سامان، امام جمعه زهرا (۱۴۰۳).، هشتمین کنگره بین المللی علوم وصنایع غذایی، ۳۱-۳۱ شهریور، تهران، ایران.
Khosravi largani Azin، Razavi Seyed Hadi، castangia Ines، letizia Maria (2024)., ANTIOXIDANTS, 13(9), 1102.

10. The Inhibitory Effect of Prosopis juliflora Pods Protein Hydrolysate on Polyphenol Oxidase and Browning of Apple Slices with Refrigerated Storage Stability

Zyara Hashim alia، Hasan Hussein Faleeha، Al -Baidhan Alaa M.S.، Razavi Seyed Hadi (2024)., IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 150(21).
۱۴۰۲
azizpour nasim، Razavi Seyed Hadi، azizpour mehran، khazaie poul esmail (2024)., Foods and Raw Materials, 12(1).
maleki sima، Razavi Seyed Hadi، yadav hariom، letizia Maria (2024)., CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, 25(6), 1-19.
Roohi Milad، Garavand Farhad، heydari mahshid، mohammadi reza، Sarlak Zahra، Cacciotti Ilaria، Razavi Seyed Hadi، Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali، Parandi Ehsan (2024)., Journal of Food Measurement and Characterization, 36(8).
esmaeily rezvan، razavi seyed mohammad amin، Razavi Seyed Hadi (2024)., TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 143(24), 104286.
Saadat Fateme، Alizadeh Houshang، Razavi Seyed Hadi (2023)., Iranian Journal of Mathematical Sciences and Informatics, 18(2).