سیدهادی رضوی

سیدهادی رضوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۷۴۷۰ ارجاعات
  • ۴۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

پروفایل

  • مدیر گروه علوم ومهندسی صنایع غذایی ۱۳۹۶←۱۳۹۸
  • ریاست دانشکده مهندسی و فن آوری کشاورزی ۱۳۹۲←۱۳۹۵

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، پلی تکنیکال نانسی ، بیوتکنولوژی

۱۳۷۹ ← ۱۳۸۳

M.S ، دانشگاه تربیت مدرس ، تکنولوژی موادغذایی

۱۳۶۸ ← ۱۳۷۱

کارشناسی ، دانشگاه تهران ، تکنولوژی موادغذایی

۱۳۶۳ ← ۱۳۶۷

کلمات کلیدی


Chart
تخمیرکانتاگزانتین۱dietzia natronolimnaea hsپروبیوتیککیکلاکتوباسیلوسزنده مانیخمیر ترشویسکوزیتهآنتی اکسیدانsaccharomyces cerevisiaeرئولوژیک – اسیدیتهریزپوشانیجایگزین های شکرچرخه¬ی تری¬کربوکسیلیک اسیدهیدروکلوئیداسینتوباکتربومانیچاپگر سه بعدیگلوکونوباکتر اکسیدانسگلوتنalcoholic beerعفونت بیمارستانیprobioticsnonرنگدانهدانه سویاسودوموناس آئروژینوزاباکتری¬های لاکتیک اسیدآب هویجخواص فراسودمندریزساختارسلیاکزنده¬مانینوشیدنی فرا سودمندارزیابی حسیمخمر و باکتریکلوچهفاکتور اتلافکارایی ریزپوشانیکفیرنوشیدنی بدون الکل انگورلاکتوباسیلوس پاراکازئیافلاتوکسینآب گوجه¬فرنگیخواص ارگانو لپتیکآبجو غیرالکلینقطه ذوبآبجوی بدون الکلمرغ تخم¬گذاراتصال سطحیفراسودمندروش سطح پاسخقابلیت کشسانیfermentationخشک کن پاششیرنگ زرده تخم¬مرغفعالیت آنتی¬اکسیدانیقند مایع خرمامدول ذخیرهبهینه سازیپروبیوتیک هابیفیدوباکتریوم بیفیدوممنابع ازتلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسساکارومایسس سروزیهپستهپنیر موزارلای کم چربلاکتوباسیلاکسیداسیون چربیپایداریشیر سویامدول اتلافگل گاوزبانپنیر سویا (تافو) و آب پنیر۳d printersaccharomyces ludwigiiپنیر لیقوانزرشکmicrostructureمخمرهامدل سازیfunctional cakeسفتیشیر شترپپتیدهای فعال زیستیاستافیلوکوکوس اورئوسقندbifidobacteriumخاصیت ضد میکروبیکازئینات سدیمآلفابیفیدوباکتریومعنابlactobacillus acidophilusمخمر آبجومدلسازیشیر پروبیوتیکphاسیداولئیکencapsulationparaprobioticزیست بسپارهاloss factorمخمر۸۱۰۴brewer yeastشبکه ای کردننداردloss modulussensory evaluationساکارومایسسآمیلازrapdlactobacillus caseiتیرامینپروتئین های کازئینینوشیدنی لبنی تخمیری پروبیوتیکپاراپروبیوتیکتخمیر مداومگلرنگپلی وینیل الکلنوشیدنی لبنی تخمیریشناسایی لاکتوباسیل هاکراکرکومیسباکتری های پروبیوتیکmaltگلیکوزیدهاyeastsساکارومیسس سرویسیائهکپسولی کردنلاکتوباسیلوس هلوتیکوسحلالیتمالتهسته خرماسامانه غوطه ورکیک فراسودمندقندهاlactobacillus helveticusتنوع ژنتیکی تنوع فنوتیپیاسترپتوکوکوس ترموفیلوستغییر دماآزمون tpaاشرشیاکلایفیبرساروکارومیسس سرویسیائهpcrفیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکباسیلوس krاولتراسوندbiopolymersپسماند مالتتثبیتstorage modulecontinuous fermentationبیسکویت لیدی فینگرmicroencapsulation efficiencysugarsپروتیئن های آب پنیریتخمیر حالت جامدنفوذ پذیریمقاومت آنتی بیوتیکیبیفیدوباکتریوم بیفیدوسپایدارسازیمایکروویوsaccharomyces rouxiiهیدرولیز آنزیمیلاکتوباسیلوس کازئیglicosidesسبوس برنجباکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروماینولینخمیرترش لاکتیکیdgeeاسیداستئاریکقارچ ها و مخمرهالاکتوباسیلوس کازییHighcharts.com
End of interactive chart.