- جمعه، ۳ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
محمدسعید یارمند
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۳۰۱۶
ارجاعات
۳۲
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
۴۲۲۵
ارجاعات
۳۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۶۷
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۶۷ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
منا میران (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۴/۱۸) ،
مریم سلامی
،
محمدسعید یارمند
پکتین
بهینه سازی فرمولاسیون و تولید گوشت شبیه سازی شده بر پایه پروتئین اصلاح شده شاهدانه
مرضیه صادقی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۷) ،
سیدعلیرضا سلامی
،
محمدسعید یارمند
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
حسام اعلمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۵) ،
حسین کیانی
،
محمدسعید یارمند
اصلاح آنزیمی - شیمیایی پروتئین ایزوله عدس و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن در یک امولسیون گوشتی
امیر رضوان خواه (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۸/۲۵) ،
محمدسعید یارمند
bioactive peptides
آنتی اکسیدانی
طعم یومامی
پپتیدهای زیست فعال
ضد فشار خونی و ضد دیابتی
فلیوروزیم و ترانس گلوتامیناز
آلکالاز
آبکافت پروتیین عدس
alcalase
flavourzyme
and mtgase
antioxidant
antihypertensive and antidiabetic activities
hydrolysis of lpc
umami taste
آبکافت پروتئین عدس
کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
فرزانه امیرآتشانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۱/۲۵) ،
غلامرضا عسکری
،
حسین کیانی
،
محمدسعید یارمند
صمغ زانتان
واکنش میلارد
نخود علفی
نان بدون گلوتن
گلایکیشن
gluten
free bread
glycation
grass pea
maillard reaction
xanthan gym
تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
رژینا تمنایی فر (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۱/۲۴) ،
فرامرز خدائیان چگنی
،
سیدسعید حسینی
،
فرامرز خدائیان چگنی
،
محمدسعید یارمند
bioactive peptides
کلاژن
تثبیت آلکالاز
پپتید بیواکتیو
بیوراکتور
alcalase immobilization
bioreactor
collagen
فرموله کردن ماده غذایی جایگزین گوشت بر پایه پروتئین نخود ( Pisum sativum) ، دارای خواص بافتی متناسب با نیاز افراد مبتلا به اختلالات بلع
علی ابراهیمی پور (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۰/۴/۹) ،
محمدسعید یارمند
کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
محمد اکرامی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۹۹/۹/۳۰) ،
زهرا امام جمعه
،
محمدسعید یارمند
بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
زهرا نجاری نیارکی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۳۹۹/۱۱/۲۸) ،
فرامرز خدائیان چگنی
،
فرامرز خدائیان چگنی
،
محمدسعید یارمند
تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشهای در بیوراکتور بستر ثابت
فاطمه رضایی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۳۹۹/۱۱/۲۶) ،
محمدسعید یارمند
،
فرامرز خدائیان چگنی
،
فرامرز خدائیان چگنی
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
»
×
خلاصه پایان نامه