- جمعه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
محمدسعید یارمند
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۳۰۴۲
ارجاعات
۳۲
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
۴۲۲۵
ارجاعات
۳۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۴
۱۴۰۳
۳۰۴۲
ارجاعات
۳۲
h-Index
۷۸
مقاله
۱۵
کنفرانس
۶
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۹۹ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. Arabinoxylo-oligosaccharides production from unexploited agro-industrial sesame (Sesamum indicum L.) hulls waste
Miran Mona،
Salami Maryam
،
Yarmand Mohammad Saeid
، Ferreira lazarte Alvaro، Ariaeenejad Shohreh، Montilla Antonia، moreno F.Javier (2024)., CARBOHYDRATE POLYMERS, 342(1), 122399.
۱۴۰۲
1. Comprehensive structural and functional characterization of a new protein-polysaccharide conjugate between grass pea protein (Lathyrus sativus) and xanthan gum produced by wet heating
Amiratashani Farzaneh،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Kaini Hossin
،
Askari Gholamreza
، Kassaeian Naeini Kiana، Parandi Ehsan (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 254(6), 127283.
۲. فناوری فراورده های فراسودمند غلات
یارمند محمدسعید
(۱۴۰۲).
3. Development of Gluten-Free Cake for Improving Textural and Sensory Characteristics with Chia Flour
Moradi marnilo Sepideh،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Salami Maryam
، Aliyari Mohammad Amin،
Emam Jomeh Zahra
، Mostafavi Yasaman sadat (2023)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2023(4), 1-12.
۱۴۰۱
1. EFFECT OF HIGH PRESSURE AND ON GOAT SEMI MEMBRANISUS AND BICEPS FEMORIS MUSCLES
Yarmand Mohammad Saeid
(2022)., ASES IV. INTERNATIONAL HEALTH, ENGINEERING AND SCIENCE CONFERENCE held in Eskişehir, 17-19 December, Istanbul, Turkey.
۲. مطالعه ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیک نان بربری غنی شده با آرد کینوا
یارمند محمدسعید
، ابراهیم زاده آیدا (۱۴۰۱).، دوازدهمین کنگره بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی، ۱۷-۱۹ آذر، تهران، ایران.
3. production of bioactive peptides from lentil protein concentrate with antioxidant, antihypertensive, anti diabetic and flavor enhancer properties
Yarmand Mohammad Saeid
(2022)., international marmara scientific research and innovation congress, 19-22 November, Istanbul, Turkey.
4. Functional Foods for Obesity Management
Abedi Soleimani Roya،
Yarmand Mohammad Saeid
، Shokouhian Seyed Mohammad Javad، Ghorbani Milani Payam، Homayonirad Aziz (2022).
5. Functional Foods for Obesity Management
Payahoo Laleh، Ebrahimi Behzad، Khajebishak Yaser، Homayonirad Aziz،
Yarmand Mohammad Saeid
(2022).
6. The effects of combined enzymatic and physical modifications of lentil protein applying Alcalase, Flavourzyme, microbial transglutaminase, and ultrasound: antioxidant, antihypertension, and antidiabetic activities
Rezvankhah Amir،
Yarmand Mohammad Saeid
، قنبرزاده بابک (2022)., Journal of Food Measurement and Characterization, 16(5), 3743-3759.
7. Production and characterization of functional bakery goods enriched with bioactive peptides obtained from enzymatic hydrolysis of lentil protein
[] []،
Salami Maryam
،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Emam Jomeh Zahra
، Mcclements David Julian (2022)., Journal of Food Measurement and Characterization, 16(5), 3402-3409.
۱۴۰۰
1. Almond hulls waste valorization towards sustainable agricultural development: Production of pectin, phenolics, pullulan, and single cell protein
Najari Zahra،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Hosseini Seyed Saeid
(2022)., WASTE MANAGEMENT, 141(-), 208-219.
2. Microwave treatment to modify textural properties of high protein gel applicable as dysphagia food
Ebrahimi poor Ali،
Yarmand Mohammad Saeid
، Farhodi Mahdi، Adedeji Akinbode (2021)., JOURNAL OF TEXTURE STUDIES, 52(5-6), 638-646.
3. Characterization of bioactive peptides produced from green lentil (
Lens culinaris
) seed protein concentrate using Alcalase and Flavourzyme in single and sequential hydrolysis
Rezvankhah Amir،
Yarmand Mohammad Saeid
، قنبرزاده بابک، Mirzaie Homeyra (2021)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 45(11).
4. Generation of bioactive peptides from lentil protein: degree of hydrolysis, antioxidant activity, phenol content, ACE-inhibitory activity, molecular weight, sensory, and functional properties
Rezvankhah Amir،
Yarmand Mohammad Saeid
، بابک قنبر زاده، Mirzaee Homaira (2021)., Journal of Food Measurement and Characterization, 15(6), 5021-5035.
۱۳۹۹
1. Combined effects of octenylsuccination and beeswax on pullulan films: Water-resistant and mechanical properties
Omaraziz Maedah،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Ghareghani Mohammad، Kennedy John F.،
Hosseini Seyed Saeid
(2021)., CARBOHYDRATE POLYMERS, 255(March 2021), 117471.
2. Octenyl succinylation of kefiran: Preparation, characterization and functional properties
Ghareghani Mohammad،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Yarmand Mohammad Saeid
، Omaraziz Maedah،
Hosseini Seyed Saeid
(2021)., International Journal of Biological Macromolecules, 166(January 2021), 1197-1209.
۳. بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون
شفیعی معصومه،
یارمند محمدسعید
،
ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی
(۱۳۹۹).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۷(۱۰۶)، ۱۰.
4. Chemical modification of pullulan exopolysaccharide by octenyl succinic anhydride: Optimization, physicochemical, structural and functional properties
Omaraziz Maedah،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Ghareghani Mohammad، Kennedy John F.،
Hosseini Seyed Saeid
(2020)., International Journal of Biological Macromolecules, 164(December 2020), 3485-3495.
5. Development, modification and characterization of ursolic acid-loaded gelatin nanoparticles through electrospraying technique
Karimi Jafari Abouzar،
Askari Gholamreza
،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Salami Maryam
،
Emam Jomeh Zahra
(2020)., FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, 124(0960-3085), 329-341.
۶. بررسی تاثیر هم افزایی دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین بیوتیک شتر
لاجوردی زهرا سادات،
یارمند محمدسعید
،
امام جمعه زهرا
،
نیاسری نسلجی امیر
(۱۳۹۹).، پژوهش های صنایع غذایی، ۱۵(۱).
۱۳۹۸
۱. بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی
آزاده مردانی،
یارمند محمدسعید
(۱۳۹۸).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۶(۹۵).
۲. اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج
کوهساری فاطمه،
امام جمعه زهرا
،
یارمند محمدسعید
(۱۳۹۸).، مجله مهندسی بیوسیستم ایران، ۵۰(۳).
3. Prevalence of Staphylococcal Cassette Chromosome mec and Panton-Valentine Leukocidin Gene Amongst the Methicillin-resistant Staphylococcus aureus Strains Isolated From Fowl Meat
Saadati Amirhossein، Mashak Zohreh،
Yarmand Mohammad Saeid
(2019)., International Journal of Entric Pathogens, 7(3), 93-98.
4. Antibiotic resistance pattern of methicillin-resistant staphylococcus aureus strains isolated from poultry meat
Saadati Amirhossein، Mashak Zohreh،
Yarmand Mohammad Saeid
(2019)., 20th International Congress of Microbiology, 27-29 August, Kerman, Iran.
۱
۲
۳
۴
»
×
فایل مقاله