محمدسعید یارمند

محمدسعید یارمند

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۲۹۱۹ ارجاعات
  • ۳۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
Google Scholar
  • ۳۸۹۷ ارجاعات
  • ۳۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

پروفایل

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، وسترن -سیدنی ، صنایع غذائی

۱۳۷۰ ← ۱۳۷۶

M.S ، تربیت مدرس ( تهران ) ، صنایع غذائی

۱۳۶۴ ← ۱۳۶۹

کارشناسی ، مشهد ، صنایع کشاورزی

۱۳۵۸ ← ۱۳۶۴

کلمات کلیدی


Chart
فیلم خوراکیبسته بندیکفیرانپکتینماستصمغ زانتاننوشیدنی فراسودمندبهینه سازیاتمسفر اصلاح شدهریز ساختارنان بربریخشک کردنمیکروامولسیونگلیسرولاکتنیل سوکسنیک انهیدریدتخمیـر لاکتیکیتغییرات شیمیاییروش سطح پاسخbioactive peptidesاصلاح شیمیاییتثبیت آلکالازبیوراکتورآرد برنجپولولانشیــره خرمـاکلاژنپپتید بیواکتیوچای ترشمایکروویونانوذراتنان مسطحپلاستی سایزراسید اولئیکرئولوژیتخمیرهیدروکلوئید پیسیلیومخواص فیزیکیپروبیوتیکفرمولاسیونبزرکmaillard reactionانجماد خمیرنخود علفیگوشت بلدرچینآبکافت پروتیین عدسروش حرارت دهی بهبود یافتهantihypertensive and antidiabetic activitiesسینرزیساسید فولیکand mtgaseشیر شترdoughbioreactorغذا داروbakingfree breadخشک کردن پاششینارنجهیدروکسی پروپیل متیل سلولزاختلالات خوابgrass peaآب میوه حاوی شیرکتیراژلاسیون سرداسیدهای آلیکازئینات سدیم۳پختامولسیونگلوکانglycationبدون گلوتن?عصاره پای بلدرچینپکتین پوست پستهکیک بدون گلوتنتوده ای شدن مرکبنانودرون پوشانیجایگزین چربیایزوله پروتئین نخودسلیاکمهارکنندگی aceدرجه جایگزینیخمیر ترشسس سالادآبکافت پروتئین عدسسدیم کازئیناتصمغ لوبیای خرنوبطعم یومامیآنزیم ترانس گلوتامینازhydrolysis of lpcباکتری لاکتیک اسیدسطح پاسخگزانتانکاهش چربیصمغهیدرولیز پپسینیعصاره‏ی هسته‏ی خرماترکیبات گیاهیبیفیدوباکتریوم انیمالیسسبوساندازه گیری رئولوژیکیcollagenماکارونیحلالیت پروتئیناندیس خامه ای شدنalcalase immobilizationپایدارسازی امولسیونپپتیدهای زیست فعالکارآیی انکپسولاسیونساکارومایسس سرویزیهامگانان باگتفلیوروزیم و ترانس گلوتامینازآسپرژیلوس فلاووسکیفیت نانطرح بهینه یابی سطح پاسخچیاشاتوتخصوصیات فیزیکوشیمیاییglutenبافتشبکه عصبی مصنوعیپودر بستنیumami tasteعصاره ی هسته ی خرماآلکالازضد فشار خونی و ضد دیابتینان برنجآمارانتنان بدون گلوتنپروتئولیزماست میوه اینانوبلور نشاستهپروتئین‏ آب پنیرپوشش زیست تخریب پذیرسخت شدن کرنشیکینواپایداری امولسیوننانوکپسوللاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسنشاسته مقاوم به هضمگوشت گاوعصاره هسته خرمانان پزیناسازگاری ترمودینامیکترسیبنانو درون پوشانیواکنش میلاردگندم سختدرهم‏تنیدناگزوپلی ساکاریدxanthan gymامولسیون های دوگانهantioxidantcuringامولسیون گوشتیخمیر نانالگوریتم ژنتیکسین بیوتیکفلوریدزینسس ماستflavourzymeنانولیپوزومrice flourثعلبگلایکیشنسبوس برنجآنتی اکسیدانیهمبرگرalcalaseاینولینناتامایسینکیفیتپروتئین نخودHighcharts.com
End of interactive chart.