محمدسعید یارمند

محمدسعید یارمند

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • 3227 ارجاعات
  • 32 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
Google Scholar
  • 4434 ارجاعات
  • 34 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
نمایش 1 - 20 از 34 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
تکنولوژی غلات 7106053 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1404
ویژگی های عملکردی ترکیبات مواد غذایی 7106380 3 01 هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی 7120132 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1404
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی 7120132 3 02 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1404
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم تابستان 1403
فناوری های پیشرفته در صنایع غلات 7106331 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1403
اصول نگهداری مواد غذایی 7106015 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1403
تکنولوژی غلات 7106053 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1403
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی 7120132 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی 7120132 3 02 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1403
فناوری های پیشرفته در صنایع غلات 7106331 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1402
اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی 7106172 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1402
اصول نگهداری مواد غذایی 7106015 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم دوم 1402
تکنولوژی غلات 7106053 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1402
ویژگی های عملکردی ترکیبات مواد غذایی 7106380 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1402
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1402
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی 7120132 3 02 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1402
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی 7120132 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
نمایش 1 - 20 از 34 نتیجه
از 2