تکنولوژی غلات | 7106053 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1403 |
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی | 7120132 | 3 | 02 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1403 |
فناوری های پیشرفته در صنایع غلات | 7106331 | 2 | 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم دوم 1402 |
ویژگی های عملکردی ترکیبات مواد غذایی | 7106380 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1402 |
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی | 7120132 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1402 |
فناوری های پیشرفته در صنایع غلات | 7106331 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1401 |
تکنولوژی غلات | 7106053 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1401 |
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی | 7120132 | 3 | 02 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1401 |