محمدسعید یارمند

محمدسعید یارمند

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۲۹۱۹ ارجاعات
  • ۳۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
Google Scholar
  • ۳۸۹۷ ارجاعات
  • ۳۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۸ نتیجه
از ۲
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
فناوری های پیشرفته در صنایع غلات ۷۱۰۶۳۳۱ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
اصول نگهداری مواد غذایی ۷۱۰۶۰۱۵ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
تکنولوژی غلات ۷۱۰۶۰۵۳ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
تکنولوژی گوشت و شیلات ۷۱۰۶۲۹۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی ۷۱۲۰۱۳۲ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی ۷۱۲۰۱۳۲ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
فناوری های پیشرفته در صنایع غلات ۷۱۰۶۳۳۱ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی ۷۱۰۶۱۷۲ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
اصول نگهداری مواد غذایی ۷۱۰۶۰۱۵ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
تکنولوژی غلات ۷۱۰۶۰۵۳ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
ویژگی های عملکردی ترکیبات مواد غذایی ۷۱۰۶۳۸۰ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
تکنولوژی گوشت و شیلات ۷۱۰۶۲۹۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی ۷۱۲۰۱۳۲ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی ۷۱۲۰۱۳۲ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
فناوری های پیشرفته در صنایع غلات ۷۱۰۶۳۳۱ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
اصول نگهداری مواد غذایی ۷۱۰۶۰۱۵ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
تکنولوژی غلات ۷۱۰۶۰۵۳ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۱
تکنولوژی گوشت و شیلات ۷۱۰۶۲۹۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۱
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی ۷۱۲۰۱۳۲ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۱
روش های تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی ۷۱۲۰۱۳۲ ۳ ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۸ نتیجه
از ۲