- سهشنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی میثاقی
مرتبه علمی : دانشیار
عضو کار گروه تخصصی رشته مهندسی صنایع غذایی
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۱۶۱
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۹۷
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۹۷ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
بررسی تاثیر آنزیم های گلوکوهیدرولاز و گلوکان مالتوهیدرولازودما در تهیه نوشیدنی حاصل از مالت جو
محمدرضا ایران منش (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۹/۱۰) ،
ابوالفضل کامکار
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی میثاقی
مطالعه اثر فیلم خوراکی پکتینات کلسیم حاوی اسانس فلفل قرمز و آنزیم پروتئاز استخراج شده از عصاره آبی فلفل قرمز بر تردی و ماندگاری شیمیایی و میکروبی گوشت شتر
نجمه رضایی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۸) ،
ابوالفضل کامکار
،
حسام الدین اکبرین
،
علی میثاقی
essential oil
گوشت شتر
shelf life
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
کیمیا بهرامی نژاد (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
علی خنجری
،
ابوالفضل کامکار
،
علی میثاقی
بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
مریم احمدی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ،
علی خنجری
،
ابوالفضل کامکار
،
علی میثاقی
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۴) ،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
،
علی میثاقی
اسانس
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۷/۱۹) ،
علی خنجری
،
نگین نوری
،
علی میثاقی
ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
تکتم باقری (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۶/۱۵) ،
ابوالفضل کامکار
،
علی طاهری میرقائد
،
علی میثاقی
ماهی
فلزات سنگین
شاخص سلامتی
تجمع زیستی
bioaccumulation
edible fish
health risk assessment
heavy metals
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۴/۲۱) ،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
،
علی میثاقی
پلی لاکتیک اسید
گوشت فیله مرغ
دارچین
polylactic acid
chicken meat
cinnamomum zeylanicum
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
بهاره عبدی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۲/۲۱) ،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
،
علی میثاقی
اسانس آویشن شیرازی
مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
ناهید حاجی صادقی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۰/۷/۶) ،
علی خنجری
،
علی میثاقی
پروبیوتیک
فیله مرغ
لیستریا مونوسیتوژنز
ژلاتین
پوشش خوراکی
probiotics
listeria monocytogenes
gelatin
edible coating
chicken fillet
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۱۰
»
×
خلاصه پایان نامه