| | | | | | |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۴ | | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۳ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
میکروب شناسی اختصاصی مواد غذایی | ۷۵۰۷۲۰۲ | ۳ | ۰۷ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
میکروب شناسی اختصاصی مواد غذایی | ۲۵۰۷۱۴۲ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۵:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۵:۰۰ - ۱۷:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
بهداشت محیط در صنایع غذایی | ۷۵۰۷۱۲۳ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت محیط در صنایع غذایی | ۱۵۰۶۰۸۲ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۳ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۴ | | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۱۵۰۶۰۰۰ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
میکروب شناسی اختصاصی مواد غذایی | ۷۵۰۷۲۰۲ | ۳ | ۰۷ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
میکروب شناسی اختصاصی مواد غذایی | ۲۵۰۷۱۴۲ | ۳ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
اصول بهداشت مواد غذایی | ۷۵۰۷۱۶۹ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
بهداشت محیط در صنایع غذایی | ۱۵۰۶۰۸۲ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
بهداشت محیط در صنایع غذایی | ۷۵۰۷۱۲۳ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |