علی میثاقی

علی میثاقی

مرتبه علمی : دانشیار
  • عضو کار گروه تخصصی رشته مهندسی صنایع غذایی
Scopus
  • ۲۱۸۴ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

پروبیوتیک
پلی لاکتیک اسید
زیره سبز
لیستریا مونوسیتوژنز
probiotics
ژلاتین
فیله مرغ
فیلم ژلاتین
پوشش خوراکی
فیله ماهی قزل آلا
نیسین
essential oil
aerobic packaging
: آویشن شیرازی
listeria monocytogenes
chicken fillet
فلزات سنگین
تجمع زیستی
bioaccumulation
edible fish
lactobacillus acidofilus
انتروتوکسین زائی
ماهی
ماهی شور
اشرشیا کلی o۱۵۷:h۷
ضد میکروبی
استافیلوکوکوس اورئوس
heavy metals
پنیر
edible coating
اتشار دیسک
health risk assessment
لاکتوباسیلوس فرمنتوم
بیان ژن
آویشن
گوشت شتر
اسانس گیاهی
shelf life
استافیلوکوکوس ارئوس
cinnamomum zeylanicum
gelatin film
گوشت فیله مرغ
زمان ماندگاری
اسانس آویشن شیرازی
ganoderma lucidum
سوسیس تازه
gelatin
rainbow trout fillet
لیستریا منوسایتوژنز
برموم
شیگاتوکسین ۲
شاخص سلامتی
bifidobacterium bifidum
سین بیوتیک
زمان تعیین رشد
fresh sausage
نانولیپوزوم
باسیلوس سرئوس
polylactic acid
دارچین
اسانس
cuminum cyminum
chicken meat