- چهارشنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
علی اقاخانی
مرتبه علمی : استادیار
مسئول طراحی و راهاندازی آزمایشگاه مرجع محصولات کشاورزی و منابع طبیعی
عضو کمیته ارتباط با صنعت و جامعه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۰۲۶۳۲۲۴۸۸۰۴-۲۶۹
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۰۴۹
ارجاعات
۱۵
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۱۲
۱۲۸۵
ارجاعات
۱۵
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۶
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۰۴۹
ارجاعات
۱۵
h-Index
۱۰
مقاله
۳
کنفرانس
۱
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۱۴ از ۱۴ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۲
1. Sunflower oil flavored by Saffron (Crocus sativus L.) by various maceration-assisted processes
Dadashi Sara،
Aghakhani Ali
(2024)., The 4th International & 16th Iranian Nutrition Congress, 21-23 February, Tehran, Iran.
2. Identifcation of the authenticity and geographical origin of Iranian lime juice by targeted method and machine learning
Alaie Zahra،
Labbafi Mazraeh Shahi Mohsen
،
Aghakhani Ali
، Izadi Said،
Ghasemi Jahan Bakhsh
(2023)., Journal of Food Measurement and Characterization, 5(16), 16.
۱۴۰۱
1. Mixed fermentation and electrospray drying for the development of a novel stabilized wheat germ powder containing highly viable probiotic cultures
Divan khosroshahi Ehsan،
Razavi Seyed Hadi
،
Kaini Hossin
،
Aghakhani Ali
(2023)., Food Science & Nutrition, 25(6).
2. Solid-phase microextraction coatings based on anodic and cathodic plasma electrolytic deposition on titanium wire for determination of nerolidol in aqueous samples
Aghakhani Ali
، Kheirandish Pourandokht، Ghadimi Javad، Ahmadi Ebrahim (2022)., Journal of the Iranian Chemical Society, 20(2), 439-449.
3. Effects of herb (mint, ginger, and cinnamon) addition on the formation of 3‐monochloropropanediol esters in the refined olive oil
Kamandloo Farzaneh،
Rezaei Tireh Shabankareh Keramat Allah
،
Aghakhani Ali
(2022)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 46(9), 1-9.
4. Carbon Quantum Dots as a Novel Coating for Quartz Crystal Microbalance Sensing of Diethylamine Vapour
Aghakhani Ali
، Ghadimi Javad (2022)., 27th Iranian Seminar of Analytical Chemistry, 23-25 August, Zanjan, Iran.
5. Plasma Electrolytic Deposition as a Novel Coating Technique for Preparation of Solid-Phase Microextraction Sorbents
Aghakhani Ali
(2022)., 27th Iranian Seminar of Analytical Chemistry, 23-25 August, Zanjan, Iran.
۱۴۰۰
1. Improvement of stability and antioxidant activity of wheat germ by mixed fermentation versus single fermentation
khosroshahi ehsan،
Razavi Seyed Hadi
،
Kaini Hossin
،
Aghakhani Ali
(2021)., JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 25(6).
۱۳۹۹
1. Thin‐film solid‐phase microextraction of fluoxetine using a novel sorbent prepared by direct decoration of zeolitic imidazolate frameworks on the surface of polyacrylonitrile electrospun nanofibers
Aghakhani Ali
، Ghanbari Ali، Haghighi Asl Ali، Khanlarkhani Ali (2021)., Separation Science Plus, 4(1), 36-44.
۲. بررسی تأثیر تخمیر لاکتیکی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و فعالیت آنزیمی لیپاز و لیپوکسیژناز جنین گندم
خسروشاهی احسان،
رضوی سیدهادی
،
کیانی حسین
،
اقاخانی علی
(۱۳۹۹).، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، ۱۵(۴)، ۵۱-۶۰.
3. Electrospray Production of Curcumin-walnut Protein Nanoparticles
[] []،
Salami Maryam
، Hajikhani Mehdi،
Emam Jomeh Zahra
،
Aghakhani Ali
، Ghasemi Atiyeh (2020)., Food Biophysics, 16(12).
4. Optimization and characterization of pullulan produced by a newly identified strain of Aureobasidium pullulans
Haghighatpanah Negar، Mirzaie Homeyra،
Khodaeiyan Changi Faramarz
، Kennedy John F.،
Aghakhani Ali
،
Hosseini Seyed Saeid
، Jahanbin Kambiz (2020)., International Journal of Biological Macromolecules, 152(1), 305-313.
۱۳۹۸
1. Novel alcohol vapour sensor based on the mixed-ligand modified MOF-199 coated quartz crystal microbalance
Aghakhani Ali
، Mohamadi Farshad، Ghadimi Javad (2019)., INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY, 1(5), 1-18.
۱۳۹۷
1. Evaluation Technologies for Food Quality
Rezaei Tireh Shabankareh Keramat Allah
،
Aghakhani Ali
(2019).
×
فایل مقاله