علی اقاخانی

علی اقاخانی

مرتبه علمی : استادیار
  • مسئول طراحی و راهاندازی آزمایشگاه مرجع محصولات کشاورزی و منابع طبیعی
  • عضو کمیته ارتباط با صنعت و جامعه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۰۲۶۳۲۲۴۸۸۰۴-۲۶۹
Scopus
  • ۱۰۴۹ ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
Google Scholar
  • ۱۲۸۵ ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

فعالیت های علمی

  • ۱۰۴۹ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
  • ۱۰ مقاله
  • ۳ کنفرانس
  • ۱ کتب
۱۴۰۲

1. Sunflower oil flavored by Saffron (Crocus sativus L.) by various maceration-assisted processes

Dadashi Sara، Aghakhani Ali (2024)., The 4th International & 16th Iranian Nutrition Congress, 21-23 February, Tehran, Iran.
۱۴۰۱
Aghakhani Ali، Kheirandish Pourandokht، Ghadimi Javad، Ahmadi Ebrahim (2022)., Journal of the Iranian Chemical Society, 20(2), 439-449.

4. Carbon Quantum Dots as a Novel Coating for Quartz Crystal Microbalance Sensing of Diethylamine Vapour

Aghakhani Ali، Ghadimi Javad (2022)., 27th Iranian Seminar of Analytical Chemistry, 23-25 August, Zanjan, Iran.
۱۴۰۰
۱۳۹۹
[] []، Salami Maryam، Hajikhani Mehdi، Emam Jomeh Zahra، Aghakhani Ali، Ghasemi Atiyeh (2020)., Food Biophysics, 16(12).
Haghighatpanah Negar، Mirzaie Homeyra، Khodaeiyan Changi Faramarz، Kennedy John F.، Aghakhani Ali، Hosseini Seyed Saeid، Jahanbin Kambiz (2020)., International Journal of Biological Macromolecules, 152(1), 305-313.
۱۳۹۸
Aghakhani Ali، Mohamadi Farshad، Ghadimi Javad (2019)., INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY, 1(5), 1-18.
۱۳۹۷