علی اقاخانی

علی اقاخانی

مرتبه علمی : استادیار
  • مسئول طراحی و راهاندازی آزمایشگاه مرجع محصولات کشاورزی و منابع طبیعی
  • عضو کمیته ارتباط با صنعت و جامعه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۰۲۶۳۲۲۴۸۸۰۴-۲۶۹
Scopus
  • ۱۰۵۱ ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
Google Scholar
  • ۱۳۱۲ ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۳/۵

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

ماسریشن
معطر کردن
استخراج به کمک التراسونیک
روغن آفتابگردان
زعفران
aromatization
saffron
sunflower oil
ultrasonic assisted extraction
maceration