علی اقاخانی

علی اقاخانی

مرتبه علمی : استادیار
  • مسئول طراحی و راهاندازی آزمایشگاه مرجع محصولات کشاورزی و منابع طبیعی
  • عضو کمیته ارتباط با صنعت و جامعه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۰۲۶۳۲۲۴۸۸۰۴-۲۶۹
Scopus
  • ۱۰۴۹ ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
Google Scholar
  • ۱۲۸۵ ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۵ نتیجه
از ۲
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۴۱۰ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۴۱۰ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
شیمی کربوهیدرات ها ۷۱۰۶۲۴۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
استخراج و خالص سازی پیشرفته ۷۱۰۶۲۴۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
شیمی مواد معطر و ادویه ای ۷۱۰۶۳۱۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
شیمی کربوهیدرات ها ۷۱۰۶۲۴۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
شیمی کربوهیدرات ها ۷۱۰۶۲۴۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
تکنولوژی قند ۷۱۰۶۲۴۱ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
شیمی مواد معطر و ادویه ای ۷۱۰۶۳۱۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
شیمی ترکیبات سمی در فرآیندهای مواد غذایی ۷۱۰۶۳۸۵ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۵ نتیجه
از ۲