روش های نوین آزمایشگاهی | ۷۱۰۶۴۱۰ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
تجزیه مواد غذایی | ۷۱۰۶۰۳۴ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
روش های نوین آزمایشگاهی | ۷۱۰۶۰۶۸ | ۳ | ۰۲ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
شیمی مواد معطر و ادویه ای | ۷۱۰۶۳۱۳ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
تجزیه مواد غذایی | ۷۱۰۶۰۳۴ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
روش های نوین آزمایشگاهی | ۷۱۰۶۰۶۸ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
تجزیه مواد غذایی | ۷۱۰۶۰۳۴ | ۳ | ۰۲ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۱ |
شیمی مواد معطر و ادویه ای | ۷۱۰۶۳۱۳ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۰ |