علی اقاخانی

علی اقاخانی

مرتبه علمی : استادیار
  • مسئول طراحی و راهاندازی آزمایشگاه مرجع محصولات کشاورزی و منابع طبیعی
  • عضو کمیته ارتباط با صنعت و جامعه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۰۲۶۳۲۲۴۸۸۰۴-۲۶۹
Scopus
  • ۱۰۷۳ ارجاعات
  • ۱۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
Google Scholar
  • ۱۳۱۴ ارجاعات
  • ۱۶ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۴/۲۴
نمایش ۲۰ نتیجه
از ۱
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
استخراج و خالص سازی پیشرفته ۷۱۰۶۲۴۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
شیمی مواد معطر و ادویه ای ۷۱۰۶۳۱۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
شیمی کربوهیدرات ها ۷۱۰۶۲۴۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
شیمی کربوهیدرات ها ۷۱۰۶۲۴۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
تکنولوژی قند ۷۱۰۶۲۴۱ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
شیمی مواد معطر و ادویه ای ۷۱۰۶۳۱۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
شیمی ترکیبات سمی در فرآیندهای مواد غذایی ۷۱۰۶۳۸۵ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
روش های نوین آزمایشگاهی ۷۱۰۶۰۶۸ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
شیمی سنجش در علوم غذایی ۷۱۰۶۳۷۹ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۰
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۷:۳۰ - ۱۹:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۷:۳۰ - ۱۹:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۰
تجزیه مواد غذایی ۷۱۰۶۰۳۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۰
نمایش ۲۰ نتیجه
از ۱