علی اقاخانی

علی اقاخانی

مرتبه علمی : استادیار
  • مسئول طراحی و راهاندازی آزمایشگاه مرجع محصولات کشاورزی و منابع طبیعی
  • عضو کمیته ارتباط با صنعت و جامعه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : 02632248804-269
Scopus
  • 1013 ارجاعات
  • 15 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
Google Scholar
  • 1253 ارجاعات
  • 15 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمایش 1 - 20 از 23 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
شیمی کربوهیدرات ها 7106243 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
تجزیه مواد غذایی 7106034 3 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
تجزیه مواد غذایی 7106034 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
استخراج و خالص سازی پیشرفته 7106247 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1402
روش های نوین آزمایشگاهی 7106068 3 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
روش های نوین آزمایشگاهی 7106068 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
شیمی مواد معطر و ادویه ای 7106313 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
شیمی کربوهیدرات ها 7106243 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
تجزیه مواد غذایی 7106034 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
تجزیه مواد غذایی 7106034 3 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
شیمی کربوهیدرات ها 7106243 2 01 هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم دوم 1401
روش های نوین آزمایشگاهی 7106068 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
روش های نوین آزمایشگاهی 7106068 3 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
تجزیه مواد غذایی 7106034 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1401
تجزیه مواد غذایی 7106034 3 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1401
تکنولوژی قند 7106241 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1401
شیمی مواد معطر و ادویه ای 7106313 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1400
شیمی ترکیبات سمی در فرآیندهای مواد غذایی 7106385 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1400
روش های نوین آزمایشگاهی 7106068 3 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1400
روش های نوین آزمایشگاهی 7106068 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1400
نمایش 1 - 20 از 23 نتیجه
از 2