تجزیه مواد غذایی | 7106034 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
روش های نوین آزمایشگاهی | 7106068 | 3 | 02 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1402 |
شیمی مواد معطر و ادویه ای | 7106313 | 2 | 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1402 |
تجزیه مواد غذایی | 7106034 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1402 |
روش های نوین آزمایشگاهی | 7106068 | 3 | 02 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1401 |
تجزیه مواد غذایی | 7106034 | 3 | 02 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1401 |
شیمی مواد معطر و ادویه ای | 7106313 | 2 | 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم دوم 1400 |
روش های نوین آزمایشگاهی | 7106068 | 3 | 02 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1400 |