علی اسدی الموتی

علی اسدی الموتی

مرتبه علمی : دانشیار
  • مشاور رئیس پردیس در امور مزرعه آموزشی پردیس
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه دام و طیور / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه علوم دام و طیور
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۰۷
Scopus
  • ۲۷۰ ارجاعات
  • ۸ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
Google Scholar
  • ۴۵۲ ارجاعات
  • ۱۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۳

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

قابلیت هضم
عملکرد
گاو شیری
تولید گاز
نرخ آبستنی
گاو شیرده
مصرف خوراک
ndf علوفه
نشاسته
تخمیر
اسیدوز متابولیکی
گیجاواش
سلامت
تلقیح مصنوعی
ذرت سیلو شده
همزمانی فحلی
پساب
کاه گندم
پروتئین خام
افزایش وزن روزانه
گوساله شیری
کنجاله سویا
گوساله
عملکرد تولیدی
اواخر شیردهی
performance
پروبیوتیک
پالمیتیک اسید
نوار تیپ
گوارش¬پذیری و رفتارهای مصرف
پروتیین خام
باکتری های لاکتیک اسیدی
pimpinella saxifraga
نرخ تسهیم
wheat straw
پوسته پسته
سلامتی
digestibility
گوساله شیرخوار هلشتاین
خصوصیات فیزیکی
دوره انتقال
پسآب
optimization
فرآیند پلت سازی
health
کربوهیدرات های محلول در آب
خوراک نشخوارکنندگان
آلفا
سود اقتصادی
ظرفیت جذب
آفلاتوکسینb۱
تخمیر شکمبه
average daily gain
dairy calf
گاو هلشتاین
دانه جوغلطک شده با بخار
ترکیبات شیر و آغوز
نوشیدنی پس از زایش
suger beet
تجزیه پذیری
جوی سیلو شده
feed intake
ناهمسان تخمیر
پروتئین غیر قابل تجزیه
نرخ بلاستوسیست
barley
ruminant feed
نسبت جذب شیمیایی
مواد تلقیحی
متابولیت های خون
سویه مخمر
پریبیوتیک
دانه ذرت ورقه شده با بخار
رفتارهای تغذیه¬ای
مصرف اختیاری
بنتونیت اسیدی
ozonation pretreatment
چغندرقند
طیف سنجی مادون قرمز
فعالیت جویدن
calves
pelletizing
لینولنیک اسید
بلوغ آزمایشگاهی
کارایی مصرف آب
بخش های پروتئینی
رشد
بهینه سازی
استئاریک اسید
بلوک
پیش فرآوری ازن دهی
فاکتور معادل جذب
dairy cows
corn
چربی خام
نسبت اسیدهای چرب امگا
پلت
حرارت محیطی
postpartum drink
crude protein
شمار سلول های پیکری
روغن ماهی
همسان تخمیر
هضم پذیری
ساکارومایسز سرویسیه
transition period
اووسیت
تراکم کاشت
بره¬های پرواری
پرتوتابی الکترون
جاذب
امتیاز سلامتی