بیوشیمی مواد غذایی پیشرفته | 7106360 | 2 | 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1403 |
میکروبیولوژی عمومی | 7120109 | 3 | 02 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
زیست فناوری مواد غذایی | 7106344 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم دوم 1402 |
استانداردسازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 7106305 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم دوم 1402 |
بیولوژی مولکولی | 7106159 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1401 |
میکروبیولوژی عمومی | 7120109 | 3 | 02 | | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1401 |
زیست فناوری مواد غذایی | 7106344 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم دوم 1400 |
میکروبیولوژی عمومی | 7120109 | 3 | 01 | | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1400 |
میکروبیولوژی عمومی | 7120109 | 3 | 04 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1400 |