زینب السادات ابراهیم زاده موسوی

زینب السادات ابراهیم زاده موسوی

مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۰۹۱۲۳۸۸۵۸۱۹
Scopus
  • ۸۸۶ ارجاعات
  • ۱۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
Google Scholar
  • ۱۳۰۶ ارجاعات
  • ۱۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۱ نتیجه
از ۲
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
سینتیک ها و راکتورهای بیوشیمیایی ۷۱۰۶۲۵۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
زیست فناوری مواد غذایی ۷۱۰۶۳۴۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
بیولوژی مولکولی ۷۱۰۶۱۵۹ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
بیوشیمی مواد غذایی پیشرفته ۷۱۰۶۳۶۰ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
باکتری های پروبیوتیک ۷۱۰۶۳۲۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
میکروبیولوژی عمومی ۷۱۲۰۱۰۹ ۳ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
میکروبیولوژی عمومی ۷۱۲۰۱۰۹ ۳ ۰۳ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
زیست فناوری مواد غذایی ۷۱۰۶۳۴۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
باکتری های پروبیوتیک ۷۱۰۶۳۲۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
استانداردسازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی ۷۱۰۶۳۰۵ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
استانداردسازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی ۷۱۰۶۳۰۵ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
بیولوژی مولکولی ۷۱۰۶۱۵۹ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
بیوشیمی مواد غذایی پیشرفته ۷۱۰۶۳۶۰ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
میکروبیولوژی عمومی ۷۱۲۰۱۰۹ ۳ ۰۲ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
میکروبیولوژی عمومی ۷۱۲۰۱۰۹ ۳ ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
زیست فناوری مواد غذایی ۷۱۰۶۳۴۴ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
استانداردسازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی ۷۱۰۶۳۰۵ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۰
میکروبیولوژی عمومی ۷۱۲۰۱۰۹ ۳ ۰۲ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۰
میکروبیولوژی عمومی ۷۱۲۰۱۰۹ ۳ ۰۴ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۰
میکروبیولوژی عمومی ۷۱۲۰۱۰۹ ۳ ۰۳ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۰
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۱ نتیجه
از ۲