- جمعه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
نگین نوری
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۱۲۵
ارجاعات
۱۹
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۲۷
۱۶۵۱
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۵۵
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۵۵ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
علی خنجری
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
نگین نوری
پروبیوتیک
probiotic
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
نگین نوری
،
علی خنجری
اسانس دارچین
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز و بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده بر میکروارگانیسم های عامل فساد و کنترل لیستریا منوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی
لیلا خاجی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۴/۲۳) ،
علی خنجری
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
نگین نوری
پنیر سفید ایرانی
تولید نانوذرات کیتوزان- صمغ عربی حاوی اسانس چویر (.Ferulago angulata L) و بررسی خصوصیات ضدمیکروبی و ضداکسیدانی آن
ندا کوثری (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۷) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
نگین نوری
کیتوزان
chitosan
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۶) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
نگین نوری
،
علی خنجری
،
حسن گندمی نصرآبادی
فیلم پلی لاکتیک اسید
اسانس آویشن شیرازی
zataria multiflora boiss
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
پنیرموزارلا
aspergillus parasiticus
devices pla
mozzarella cheese
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۴/۱۴) ،
علی طاهری میرقائد
،
نگین نوری
،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۰/۴) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
نگین نوری
،
علی خنجری
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
فاطمه پریز (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۸/۳) ،
حسین اسماعیلی
،
علی خنجری
،
نگین نوری
فیلم خوراکی
نانو سلولز
کربوکسی متیل سلولز
گوشت کبوتر
جدایه پروتیینی آب پنیر
carboxymethyl cellulose
edible film
nano cellulose
pigeon meat
whey protein
جدایه پروتئینی آب پنیر
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۷/۱۹) ،
علی میثاقی
،
علی خنجری
،
نگین نوری
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۶/۲۹) ،
نگین نوری
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
۱
۲
۳
۴
۵
۶
»
×
خلاصه پایان نامه