- شنبه، ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
نگین نوری
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۱۰۶
ارجاعات
۱۹
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۱۱
۱۶۵۱
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پروفایل
تحصیلات / تحصیلات تکمیلی
P.H.D ،
تهران ، بهداشت وکنترل مواد غذایی
۱۳۸۲ ←
۱۳۸۶
دکتری عمومی ،
تهران ، دامپزشکی
۱۳۷۴ ←
۱۳۸۰
کلمات کلیدی
Chart
View as data table, Chart
Created with Highcharts ۱۰,۱.۰
پروبیوتیک
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
سین بیوتیک
اسانس کاکوتی کوهی
encapsulation
بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
bifidobacterium bifidum
میکروکپسولاسیون
ماست پروبیوتیک
فیلم پلی لاکتیک اسید
cinnamon essential oil
پلی لاکتیک اسید
listeria monocytogenes
atmospheric cold plasma
پنیرموزارلا
پلاسمای سرد اتمسفری
ziziphora clinopodioides eo
lactobacillus acidofilus
ضد میکروبی
ice cream
coli
اسانس زیره سیاه
پنیر گودا
کربوکسی متیل سلولز
جدایه پروتیینی آب پنیر
synbiotic
جدایه پروتئینی آب پنیر
zataria multiflora boiss
لیستریا مونوسیتوژنز
اتشار دیسک
aspergillus parasiticus
هیستامین
کتیرا
اب سیب
gliding arc
mozzarella cheese
فیلم خوراکی
la۵
اسانس گیاهی
lactobacillus acidophilus
انکپسولیشن
پروفایل میکروبی
سرب
probiotic yoghurt
گوشت کبوتر
اسانس آویشن شیرازی
probiotic
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
devices pla
ganoderma lucidum
whey protein
carboxymethyl cellulose
spirulina platensis
sensory properties
برموم
chitosan
tragacanth film
جذب اتمی
تیرامین
nano cellulose
اسپیرولینا پیلاتنسیس
xantan
نانو سلولز
بستنی
e
polylactic acid
اثر بازدارندگی
pigeon meat
edible film
iranian white cheese
پنیر سفید ایرانی
گلایدینگ آرک
ویژگی های حسی
اسانس دارچین
inhibitory effect
کیتوزان
لرستان
شیر خام
apple juice
زانتان
Chart context menu
Highcharts.com
End of interactive chart.