نگین نوری

نگین نوری

مرتبه علمی : دانشیار
Scopus
  • ۱۱۸۷ ارجاعات
  • ۲۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
Google Scholar
  • ۱۷۲۹ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۴/۹
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۰ نتیجه
از ۲
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها ۱۵۰۶۰۸۷ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها ۷۵۰۷۲۰۳ ۲ ۰۷ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۲ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۴ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۳ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
صنایع شیر و فرآورده های آن ۷۵۰۷۱۷۶ ۳ ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
صنایع شیر و فرآورده های آن ۲۵۰۷۱۴۱ ۳ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۴:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
روش های نمونه برداری مواد غذایی ۱۵۰۶۰۷۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۵:۰۰ - ۱۷:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها ۷۵۰۷۲۰۳ ۲ ۰۷ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها ۱۵۰۶۰۸۷ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۲ | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۳ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
روش های نمونه برداری مواد غذایی ۷۵۰۷۰۶۶ ۲ ۰۸ هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
صنایع شیر و فرآورده های آن ۷۵۰۷۱۷۶ ۳ ۰۷ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
صنایع شیر و فرآورده های آن ۲۵۰۷۱۴۱ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
سمینار ۱۵۰۶۰۷۶ ۱ ۰۱ نامشخص - ترم اول ۱۴۰۱
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۲ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
بهداشت و صنایع شیر ۷۵۰۷۰۲۶ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۰
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۰ نتیجه
از ۲