نگین نوری

نگین نوری

مرتبه علمی : دانشیار
Scopus
  • 1060 ارجاعات
  • 19 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
Google Scholar
  • 1549 ارجاعات
  • 22 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمایش 1 - 20 از 44 نتیجه
از 3
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
روش های نمونه برداری مواد غذایی 1506074 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
روش های نمونه برداری مواد غذایی 7507066 2 07 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
صنایع شیر و فرآورده های آن 2507141 3 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1403
صنایع شیر و فرآورده های آن 7507176 3 07 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1403
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها 1506087 2 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها 7507203 2 07 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر 7507026 2 02 | هرهفته (11:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر 7507026 2 04 | هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (16:00 - 18:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر 7507026 2 01 | هرهفته (12:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (12:00 - 14:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر 7507026 2 03 | هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم دوم 1402
صنایع شیر و فرآورده های آن 2507141 3 01 | هرهفته (11:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 14:00) - ترم اول 1402
صنایع شیر و فرآورده های آن 7507176 3 07 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1402
روش های نمونه برداری مواد غذایی 1506074 2 01 هرهفته (15:00 - 17:00) - ترم دوم 1401
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها 1506087 2 01 هرهفته (08:00 - 09:00) | هرهفته (09:00 - 10:00) | هرهفته (08:00 - 09:00) | هرهفته (09:00 - 10:00) - ترم دوم 1401
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها 7507203 2 07 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
بهداشت و صنایع شیر 7507026 2 02 | هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (16:00 - 18:00) - ترم دوم 1401
بهداشت و صنایع شیر 7507026 2 03 | هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم دوم 1401
بهداشت و صنایع شیر 7507026 2 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
روش های نمونه برداری مواد غذایی 7507066 2 08 هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1401
صنایع شیر و فرآورده های آن 7507176 3 07 | هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم اول 1401
نمایش 1 - 20 از 44 نتیجه
از 3