- سهشنبه، ۱۳ آذر ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
نگین نوری
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
1060
ارجاعات
19
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
1549
ارجاعات
22
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
نمایش 1 - 20 از 44 نتیجه
آیتم در هر صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
5
10
20
30
50
75
صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
1
2
3
از 3
اولین
قبلی
بعدی
آخرین
نام درس
کد درس
تعداد واحد
گروه درسی
زمان ارائه درس
تاریخ امتحان
ترم ارائه درس
روش های نمونه برداری مواد غذایی
1506074
2
01
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم اول 1403
روش های نمونه برداری مواد غذایی
7507066
2
07
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم اول 1403
صنایع شیر و فرآورده های آن
2507141
3
01
| هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1403
صنایع شیر و فرآورده های آن
7507176
3
07
| هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1403
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها
1506087
2
01
| هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها
7507203
2
07
| هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر
7507026
2
02
| هرهفته (11:00 - 12:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر
7507026
2
04
| هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (16:00 - 18:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر
7507026
2
01
| هرهفته (12:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (12:00 - 14:00)
-
ترم دوم 1402
بهداشت و صنایع شیر
7507026
2
03
| هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (14:00 - 16:00)
-
ترم دوم 1402
صنایع شیر و فرآورده های آن
2507141
3
01
| هرهفته (11:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 14:00)
-
ترم اول 1402
صنایع شیر و فرآورده های آن
7507176
3
07
| هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1402
روش های نمونه برداری مواد غذایی
1506074
2
01
هرهفته (15:00 - 17:00)
-
ترم دوم 1401
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها
1506087
2
01
هرهفته (08:00 - 09:00) | هرهفته (09:00 - 10:00) | هرهفته (08:00 - 09:00) | هرهفته (09:00 - 10:00)
-
ترم دوم 1401
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها
7507203
2
07
| هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1401
بهداشت و صنایع شیر
7507026
2
02
| هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (16:00 - 18:00)
-
ترم دوم 1401
بهداشت و صنایع شیر
7507026
2
03
| هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (14:00 - 16:00)
-
ترم دوم 1401
بهداشت و صنایع شیر
7507026
2
01
| هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1401
روش های نمونه برداری مواد غذایی
7507066
2
08
هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1401
صنایع شیر و فرآورده های آن
7507176
3
07
| هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 16:00)
-
ترم اول 1401
نمایش 1 - 20 از 44 نتیجه
آیتم در هر صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
5
10
20
30
50
75
صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
1
2
3
از 3
اولین
قبلی
بعدی
آخرین