| | | | | | |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۴ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۷:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۳ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
روش های نمونه برداری مواد غذایی | ۱۵۰۶۰۷۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
روش های نمونه برداری مواد غذایی | ۷۵۰۷۰۶۶ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
صنایع شیر و فرآورده های آن | ۲۵۰۷۱۴۱ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
صنایع شیر و فرآورده های آن | ۷۵۰۷۱۷۶ | ۳ | ۰۷ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها | ۷۵۰۷۲۰۳ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها | ۱۵۰۶۰۸۷ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۴ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۳ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
صنایع شیر و فرآورده های آن | ۷۵۰۷۱۷۶ | ۳ | ۰۷ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
صنایع شیر و فرآورده های آن | ۲۵۰۷۱۴۱ | ۳ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
روش های نمونه برداری مواد غذایی | ۱۵۰۶۰۷۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۵:۰۰ - ۱۷:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها | ۱۵۰۶۰۸۷ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
کنترل بهداشتی شیر و فرآورده ها | ۷۵۰۷۲۰۳ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
بهداشت و صنایع شیر | ۷۵۰۷۰۲۶ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |