کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۴۳۳۷ ارجاعات
  • ۳۷ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
Google Scholar
  • ۶۴۹۵ ارجاعات
  • ۴۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

اسیدهای چرب
استخراج آبی
آلودگی خاک
هسته انار
soil modification
gc
cold plasma
ترکیب پذیری عمومی و خصوصی
nanofibrillation
فراپالایش
کورکومین
بیودیزل
جایگزین کننده های چربی
تثبیت و جامدسازی
سبز جلبکان
dough
الیاف الکتروریسی شده
pomegramate seeds
پرسگرم
baking
glucose syrups
ultrasonic assisted extraction
saffron
aromatization
توکوفرولها
mgo
solidification/stabilization
هگزان
بادام کوهی
biodegradability
protein carriers
زعفران
نانوفیبریل های پروتئینی
composite
پخت
hplc
اکسید منیزیم
soil contamination
امولسیون
soil pollution
هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای
حامل های پروتئینی
فیلم های ضد میکروبی
casein
پلی لاکتیک اسید
antimicrobial film
bleaching
اصلاح خاک
protein nanofibrils
روغن آفتابگردان
date
روغن هسته انگور
سوخت پاک
chlorella vulgaris
qrt
بستنی
green algae
polylactic acid
lime
فعالیت آنتی اکسیدانی
polycyclic aromatic hydrocarbons
curcumin
روغن استخراج شده
پرسسرد
کلورلا ولگاریس
پرس سرد
محصولات حاصل از تجزیه pahs
فنل
ماسریشن
مدل معادلات ساختاری
برشته شدن
pahs decomposition products
ultrafiltration
structural equation model
محیط های کشت
نانوفیبریلاسیون
sunflower oil
beverages
pcr
خرما
emulsion
شربت های گلوکوز
آرد برنج
پلاسمای سرد
کامپوزیت
fatty acids
phenol
نان پزی
genome and transcriptome
maceration
معطر کردن
ggbs
chitosan
استخراج به کمک التراسونیک
curing
روغن
کازئین
خمیر نان
رنگبری
پسماند روغن خوراکی
electrospun nanofibers
rice flour
ژنوم و ترنسکریپتوم
ثبات
culture media
پروفیل اسید چرب
کیتوزان
روغن پوست نرم پسته
زیست تخریب پذیری
نوشیدنی ها
آهک
general and specific combinability