کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۴۳۰۵ ارجاعات
  • ۳۷ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
Google Scholar
  • ۶۴۹۵ ارجاعات
  • ۴۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

پروفایل

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، دانشگاه آلبرتا ، علوم صنایع غرائی

۱۳۷۴ ← ۱۳۷۸

M.S ، دانشگاه تهران ، شیمی

۱۳۶۸ ← ۱۳۷۰

کارشناسی ، دانشگاه تهران ، شیمی کاربردی

۱۳۶۳ ← ۱۳۶۷

کلمات کلیدی


Chart
اسیدهای چرباستخراج آبیآلودگی خاکهسته انارsoil modificationgccold plasmaترکیب پذیری عمومی و خصوصیnanofibrillationفراپالایشکورکومینبیودیزلجایگزین کننده های چربیتثبیت و جامدسازیسبز جلبکانdoughالیاف الکتروریسی شدهpomegramate seedsپرسگرمbakingglucose syrupsultrasonic assisted extractionsaffronaromatizationتوکوفرولهاmgosolidification/stabilizationهگزانبادام کوهیbiodegradabilityprotein carriersزعفراننانوفیبریل های پروتئینیcompositeپختhplcاکسید منیزیمsoil contaminationامولسیونsoil pollutionهیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ایحامل های پروتئینیفیلم های ضد میکروبیcaseinپلی لاکتیک اسیدantimicrobial filmbleachingاصلاح خاکprotein nanofibrilsروغن آفتابگردانdateروغن هسته انگورسوخت پاکchlorella vulgarisqrtبستنیgreen algaepolylactic acidlimeفعالیت آنتی اکسیدانیpolycyclic aromatic hydrocarbonscurcuminروغن استخراج شدهپرسسردکلورلا ولگاریسپرس سردمحصولات حاصل از تجزیه pahsفنلماسریشنمدل معادلات ساختاریبرشته شدنpahs decomposition productsultrafiltrationstructural equation modelمحیط های کشتنانوفیبریلاسیونsunflower oilbeveragespcrخرماemulsionشربت های گلوکوزآرد برنجپلاسمای سردکامپوزیتfatty acidsphenolنان پزیgenome and transcriptomemacerationمعطر کردنggbschitosanاستخراج به کمک التراسونیکcuringروغنکازئینخمیر نانرنگبریپسماند روغن خوراکیelectrospun nanofibersrice flourژنوم و ترنسکریپتومثباتculture mediaپروفیل اسید چربکیتوزانروغن پوست نرم پستهزیست تخریب پذیرینوشیدنی هاآهکgeneral and specific combinabilityHighcharts.com
End of interactive chart.