فرامرز خدائیان چگنی

فرامرز خدائیان چگنی

مرتبه علمی : استاد
  • معاون پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان علوم و فناوری های میان رشته ای
مهندسی علوم زیستی
Scopus
  • ۷۱۹۴ ارجاعات
  • ۵۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
Google Scholar
  • ۸۸۶۶ ارجاعات
  • ۵۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۲

پایان نامه ها و رساله ها

  • ۱۰۰ پایان نامه ها
خواص رئولوژیکی
نان
ساکارومایسس سرویزیه
خواص فیزیکوشیمیایی
خمیرترش گندم
خمیرترش جو
پودر خمیرترش لاکتیکی
wheat sourdough
saccharomyces cerevisiae
rheological properties
physicochemical properties
lactic sourdough powder
bread
barley sourdough
فعالیت آنتی اکسیدانی
solid
antioxidant activity
میزان کل ترکیبات فنولی
سبوس ذرت
تخمیر بستر جامد
اسیدهای فنولی
total phenolic content
state fermentation
phenolic acids
corn bran
بیوراکتور
کلاژن
collagen
bioreactor
تثبیت آلکالاز
پپتید بیواکتیو
alcalase immobilization
bioactive peptides