فرامرز خدائیان چگنی

فرامرز خدائیان چگنی

مرتبه علمی : استاد
  • معاون پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان علوم و فناوری های میان رشته ای
مهندسی علوم زیستی
Scopus
  • ۶۸۲۵ ارجاعات
  • ۴۹ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
Google Scholar
  • ۸۴۳۲ ارجاعات
  • ۵۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

پروفایل

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، تهران ، مهندسی صنایع غذایی

۱۳۸۰ ← ۱۳۸۵

کارشناسی ارشد ، تهران ، علوم و صنایع غذایی

۱۳۷۶ ← ۱۳۷۹

B.S ، تهران ، علوم و صنایع غذایی

۱۳۷۲ ←

کلمات کلیدی


Chart
فعالیت آنتی اکسیدانیبهینه سازیپکتینخواص رئولوژیکیروش سطح پاسخکفیرانتخمیرپروبیوتیکstate fermentationشیر پستههیدروکلوئیدشیر پس‎چرخخمیرترش گندمantioxidant activityاستخراجtotal phenolic contentbreadphytophtora drechsleriنانوکامپوزیتbioreactorتخمیر بستر جامدهویجدرجه استریفیکاسیونsolidبیوکنترلbarley sourdoughاسید لینولئیک مزدوجگل گاو زبانشربت ذرتبهینه‎سازیخواص فیزیکوشیمیاییمخمر و باکتریlactic sourdough powderمحصولات جانبیافلاتوکسینcollagenخواص کاریپرتقال جنوبphenolic acidsسبوس ذرتalcalase immobilizationاتصال سطحیpseudomonas fluorescens utpf۶۸بسته بندیساکارومایسس سرویزیهامولسیون روغن گردو – آب؛ پایدارسازی؛ ترکیبات فراسودمندbioactive peptidesتیمار اولتراسوندتثبیت آلکالازبیوراکتورrheological propertieswheat sourdoughلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسملاس چغندرقندکلاژنخمیرترش جوپپتید بیواکتیواسیدهای فنولیپودر خمیرترش لاکتیکیcorn branباکتری های لاکتوباسیلوسsaccharomyces cerevisiaeپستهپرتقال شمالبازدهنانphysicochemical propertiesپروتئینخصوصیات امولسیفایریبیومسمیزان کل ترکیبات فنولیتوده زیستیدوغزرشکدرون پوشانیبعد برخالیتصفیه بیولوژیکیطرح مرکب مرکزیمهاجرتآب میوه حاوی شیراسیدهای آلیکینتیک تغییر رنگزنجبیلایزوله پروتئینمیزان تورممیکروسکوپ الکترونیماسترسوبات پروتئینیمهارکنندگی aceاسانس پرتقال؛ نانوامولسیون؛ امولسیفیکاسیون خود به خودی؛ همگن سازی فراصوت؛ فعالیت ضد میکروبیدرجه جایگزینیآب پنیرباکتری لاکتیک اسیدویسکوزیتهپرتوی گاماسطح پاسخمدت زمان ماندگارینانوسلولزبیفیدوباکتریوم انیمالیساصلاح ساختمانی اگزو پلی ساکاریدپراش اشعه ایکسضایعات انارخاصیت امولسیفایریایزوفلاونftirامواج فراصوتامولسیون چند لایهنوشیدنی فراسودمندشبکه عصبی مصنوعیکربوکسی متیلاسیونمیگوپولولانطیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمزپروتئولیزاولتراسوندپایداری امولسیونشیر سویای تخمیر شدهامولسیون پیکرینگنانوکریستال سلولزنانواکسید رویلاکتوباسیلوس کازئیلاکتوباسیلوس پلانتارومخواص مکانیکیکینتیک انتقال جرمآب میوهگوشت شترمرغتحلیل حساسیتaureobasidium pullulansرئولوژیکیتوزانوزن سنجی حرارتیفاضلاب صنایع لبنیHighcharts.com
End of interactive chart.