فرامرز خدائیان چگنی

فرامرز خدائیان چگنی

مرتبه علمی : استاد
  • معاون پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان علوم و فناوری های میان رشته ای
مهندسی علوم زیستی
Scopus
  • ۶۹۳۳ ارجاعات
  • ۴۹ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
Google Scholar
  • ۸۵۷۶ ارجاعات
  • ۵۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۲

فعالیت های علمی
۱۳۸۸۱۴۰۳

  • ۶۹۳۳ارجاعات
  • ۴۹ h-Index
  • ۱۶۹ مقاله
  • ۶۷ کنفرانس
۱۴۰۳

۱. افزایش ارزش تغذیه ای و نقش پودر شیر شتر در غنی سازی محصولات غذایی و ارتقای سلامت

خدائیان چگنی فرامرز، حسینی سیدسعید (۱۴۰۳).، اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر، ۲۳-۲۴ آبان، بافق، ایران.

۵. بسته بندی زعفران: از روش های سنتی تا فناوری های پیشرفته برای حفظ کیفیت

برازنده سمانه، خدائیان چگنی فرامرز، حسینی سیدسعید (۱۴۰۳).، هفتمین همایش ملی زعفران، ۲۳-۲۴ آبان، بیرجند، ایران.

۶. شیر شتر: یک راه حل مغذی برای افراد حساس به لاکتوز با مزایای منحصر به فرد سلامتی

خدائیان چگنی فرامرز، حسینی سیدسعید (۱۴۰۳).، اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر، ۲۳-۲۴ آبان، بافق، ایران.
Amiri Samani Sara، PourvatanDoust Sepideh، Savarolyia Mohamad، Aboutalebzadeh Sahar، Khezri Maedeh، Kazemi Milad، Khodaeiyan Changi Faramarz، Hosseini Seyed Saeid (2024)., FOOD HYDROCOLLOIDS, Volume 160, Part 1(none), 110806.
۱۴۰۲
Tavassoli Milad، Khezerlou Arezou، Alizadeh Sani Mahmood، Hashemi Mohammad، Firoozy Solmaz، Ehsani Ali، Khodaeiyan Changi Faramarz، Adibi Shiva، Noor Seyyed Mohammad Ali، McClements David Julian (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, Volume 259, Part 2(None), 129182.
Kazemi Milad، Aboutalebzadeh Sahar، Mojaverian Seyede Parastoo، Amiri Samani Sara، Kohsari Fatemeh، PourvatanDoust Sepideh، Salimi Atieh، Savaroliya Mohamad، Najafi Amin، Hosseini Seyed Saeid، Khodaeiyan Changi Faramarz (2023)., International Journal of Biological Macromolecules, 249(2023), 126086.
akbari mehdi، Razavi Seyed Hadi، Khodaeiyan Changi Faramarz، blesa jesus، j. esteve marya (2023)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 184(6), 115090.
Ghasemi Sajjad، Jaldani Shima، Sanaei Farideh، Ghiafehshirzadi Asiyeh، Alidoost Ahmadreza، Hashemi Mohammad، Hossaeini Marashi Sayed Mahdi، Khodaeiyan Changi Faramarz، Noor Seyyed Mohammad Ali (2023)., International Journal of Food Engineering, 19(3-4), 73-86.
۱۴۰۱
Pourramzan Hamidreza، Labbafi Mazraeh Shahi Mohsen، Khodaeiyan Changi Faramarz، Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali، Gheraghani Mohammad، SAADATVAND MELIKA، Mahmoudi Alireza (2022)., International Journal of Biological Macromolecules, 223(223).
۱۴۰۰
Haghighatpanah Negar، omar-aziz maedeh، Ghareghani Mohammad، Khodaeiyan Changi Faramarz، Hosseini Seyed Saeid، Kennedy John F. (2022)., International Journal of Biological Macromolecules, 201(-), 318-329.
Babaie Jamal، Khodaeiyan Changi Faramarz، Mohammadian Mehdi، Sheikhi Mohammad (2021)., Journal of Food Measurement and Characterization, 16(1), 19-28.