جواد حامدی

جواد حامدی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان علوم / دانشکده زیست شناسی / دانشکدگان علوم
Scopus
  • ۱۷۴۹ ارجاعات
  • ۲۵ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۳/۹
Google Scholar
  • ۲۷۴۸ ارجاعات
  • ۳۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

lactic acid bacteria
پروبیوتیک
nisin
نایسین
fermentation
probiotic
تکامل سازشی آزمایشگاهی
آب پنیر
باکتری نمک دوست
halophilic bacteria
مقاومت آنتی بیوتیکی
تخمیر
باکتری های لاکتیک اسید
cremoris
ترکیبات فعال زیستی
اکتینوباکتر
همزیست
lactococcus cremoris subsp
antibiotic resistance
بی مهرگان
پست بیوتیک
استافیلوکوکوس اورئوس
biofilm
komagataeibacter xylinus
باکتری لاکتیک اسید
فعالیت ضدمیکروبی
اکتینومایست
اتانول زیستی
آنزیم
بیوفیلم
whey
debaryomyces
زیست درمانی
high cell
dairy product
اسید های چرب
proteases
میکروارگانیسم های روغنی
اینوزیتول هگزا فسفات
plastics
cell
optimization
استرپتومایسس
دفسفریله شدن فیتات
oleaginous yeasts
fed
butyrolactone
microorganisms
پلیمرهای زیستی
zinc
antimicrobial film
تمایز پروکاریوتی
کامپوزیت زیستی
beta
ویژگیهای مکانیکی
free supernatant
bacteriocin
gamma
ترکیبات فرار میکربی
روشناور فاقد سلول
گنودرما لوسیدوم
bread wheat
livestock and poultry supplements
biodiversity
l
aeruginosa
s
p
*سالینیویبریو
chitosan nanocapsuls
رسوب غشایی
بیوامولسیفایر
آنالیز بافتی
کشت همزمان هوایی
fortified foods
لاکتوکوکوس لاکتیس
laboratory adaptive evolution (ale)
باکتری سالمونلا
shaked culture
غذاهای فراسودمند
صنایع آرایشی
biopolymer
فیلم ضد میکربی
bacteriocins
زیست تخریب پذیر
adaptive laboratory evolution
hollow fiber membrane
سرطان ریه
دبریومایسز
bacterial cellulose
هیدروکسی بوتیرات
بهینه سازی
exopolysaccharide
lactobacillus plantarum
فلاسک همزده
گامابوتیرولاکتون
biological supplements
density
تحمل شوری
کشت انبوه باکتری
مکمل دام و طیور
heat stress
کشت خوراک دهی شده
decision point
پتاسیم کلرید
biocomposite
lactococcus lactis
lactobacillus reuteri
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
خوراک دهی
olleaginous microorganisms
غشای فیبر توخالی
potassium chloride
mechanical properties
لاکتوباسیلوس روتری
باکتریوسین ها
oxidative stress
starch
exogenous feeding
لاکتوباسیلوس رامنوسوس
rhamnosus
عوامل کلیدی موفقیت
grain
batch culture
food industry
pseudomonas aeruginosa
دانه
functional foods
bioavailability
پروتئازها
enzymes
پلاستیک
drought stress
streptomyces
aureobasisium pullulan
نقطه تصمیم
صنایع غذایی
گندم نان
bioemulsifier
لبنیات
leuconostoc mesentroides
آنزیم تجزیه کننده فیتات
آنزیم ها
salt tolerance
biodegrable
فراهمی زیستی
سودوموناس آئروژینوزا
سودوموناس آئروجینوزا
تلوریت ها
antibacterial activity
membrane fouling
antimicrobial activity
متابولیتهای ثانویه
فسفر
سویه لوکنوستوک مزنتروییدس
لاکتوباسیلوس پاراکازئی
feeding rate
bioremediation
تنش دمایی
بیوپلیمر
میکرو ارگانیسم ها
hydroxybutyrate
دریاچه نمک (آران و بیدگل)
cosmetic industry
پلی ساکارید خارج سلولی
گنودریک اسید
تنش خشکی
فرآیند توسعه محصول جدید
رده سلولی
اکتینومیستالز
آپوپتوز
سینرسیس
actinomycetales
تثبیت کننده
لاکتیک اسید
tellurites
stabilizer
paracasei
texture profile analysis
bioethanol
خودتنظیم گر
سلولز باکتریایی
باکتری های اسید لاکتیک
باکتریوسین
مخمر روغنی
salt lake (aran va bidgol)
biopolymers
fatty acids
زیست فناوری غذایی
kluyveromyces marxianus
زینک
salinivibrio*
salmonella
postbiotic
باکتری komagataeibacter xylinus
اگزوپلی ساکارید
lactic acid
تنوع زیستی
نشاسته
بتا
تنش اکسیداتیو
syneresis
autoregulator
prokaryotic differentiation
فعالیت ضدباکتریایی
غذادهی اگزوژن
extracellular polysaccharide
باکتری اسید لاکتیک
aureus
مکمل زیستی
leuconostoc mesentroides
نانوکپسوله های نایسین
کیتوزان
staphylococcus aureus