- سهشنبه، ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
سید ولی حسینی
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده منابع طبیعی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۷۵۵
ارجاعات
۲۲
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۵/۱۱
۲۶۳۸
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۴/۹
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۶۳
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۶۳ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
ساخت و ارزیابی نانوحسگرهای هوشمند حساس به pH مبتنی بر کاغذ اصلاح شده به منظور تشخیص سریع فساد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده
زهرا نحوی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۸) ،
محمد آزاد فلاح
،
سید ولی حسینی
،
علیرضا میرواقفی
بررسی اثر تصفیه پساب حاوی مواد نفتی بر روی کیفیت گوشت ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از جاذب ترکیبات نفتی
مجید جعفری همت (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۶) ،
سید ولی حسینی
اصلاح کیتوزان حاصل از پوسته میگوی پرورشی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) بمنظور تولید کیتوزان کواترنایز شده
سیده زهرا میرحسینی رودبارکی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۴/۱۸) ،
امیررضا عابد علم دوست
،
سید ولی حسینی
بررسی امکان تولید کلاژن هیدرولیز شده از پوست ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) به روش میکروبی
فرنوش برزگر (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۳۰) ،
سیدمهدی اجاق
،
سهیل ایگدری
،
سید ولی حسینی
توسعه سامانه انجماد و یخ زدایی به کمک فراصوت برای میگوی سفید و بهینه سازی فرآیند
هستی شیخ محمدی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۱) ،
سلیمان حسین پور
،
محمود سلطانی فیروز
،
سید ولی حسینی
بررسی امکان تولید نانو هیدروکسی آپاتیت از استخوان ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) با هدف کاربرد در ایپملنتهای دندان پزشکی
صنم حسینعلی زاده (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۱) ،
سید ولی حسینی
بررسی خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیک پانسمان زخم بر پایه فوکوئیدان ، آلژینات و پلی ونیل الکل
فاطمه شیخیانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ،
امیررضا عابد علم دوست
،
سید ولی حسینی
مقایسة روش های تولید پودر پروتئین از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moltrix) و ارزیابی کیفیت آن
محدثه علیزاده پیرعلیدهی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ،
سید ولی حسینی
ماهی
ph
پروتئین
protein
fish
سوریمی
خواص فیزیکوشیمیایی
خواص تغذیه ای
حرارت
تغییر
surimi
physical and chemical properties
shift
nutritional properties
heat
کنترل میکروبی و کاهش اکسیداسیون لیپیدی با استفاده از فلوراتین در فیله ی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss ))
پریسا نور محمدی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۲/۲۵) ،
سید ولی حسینی
،
علیرضا میرواقفی
نگهدارنده
ضدمیکروبی
فلوراتین
اکسیداسیون لیپیدی
antimicrobial
lipid oxidation
phloretin
preservative
تولید پروتئین (Single-cell protein) و چربی تک یاخته ای (Single-cell oil) از پساب کارخانه پودر ماهی (Stick water) با استفاده از Yarrowia lipolytica و Aspergillus niger به منظور استفاده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
حمیده امیراسدی موالو (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۰/۶) ،
مهرداد فرهنگی
،
کامران رضائی توابع
،
سید ولی حسینی
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
»
×
خلاصه پایان نامه