سید ولی حسینی

سید ولی حسینی

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده منابع طبیعی
Scopus
  • ۱۷۵۵ ارجاعات
  • ۲۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
Google Scholar
  • ۲۶۳۸ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۴/۹

پایان نامه ها و رساله ها

  • ۶۳ پایان نامه ها

مقایسة روش های تولید پودر پروتئین از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moltrix) و ارزیابی کیفیت آن

محدثه علیزاده پیرعلیدهی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ، سید ولی حسینی
ماهی
ph
پروتئین
protein
fish
سوریمی
خواص فیزیکوشیمیایی
خواص تغذیه ای
حرارت
تغییر
surimi
physical and chemical properties
shift
nutritional properties
heat
نگهدارنده
ضدمیکروبی
فلوراتین
اکسیداسیون لیپیدی
antimicrobial
lipid oxidation
phloretin
preservative