سید ولی حسینی

سید ولی حسینی

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده منابع طبیعی
Scopus
  • ۱۶۸۸ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
Google Scholar
  • ۲۵۸۱ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۵

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

پروتئین هیدرولیز شده ماهی
هیدرولیز انزیمی
نگهدارنده
ماهی
ماهی کیلکا
ضدمیکروبی
پودرپروتئین
پودر بدنسازی
فیتوفاگ
پروتیین هیدرولیز شده ماهی
اکسیداسیون لیپیدی
محصولات بهداشتی
فلوراتین
محصولات ارایشی
انعطاف پذیری
optimization of alcalase enzyme stabilization
fish
microwave
پروتئین هیدرولیز شده
phloretin
زمان پخت
heat
cookng time
bodybuilding power
enzymatic hydrolysis
protein
surimi
تغییر
flexibility
پروتیین هیدرولیز شده
antimicrobial
پروتئین ماهی
physical and chemical properties
پارامترهای کینتیکی آنزیم
خواص تغذیه ای
sensory parameters
hydrolyzed protein
health products
ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان
make up products
آنزیم لیپاز
ph
silver carp
protein powder
preservative
fish protein hydrolysate
سوریمی
fish protein
فعالیت آنزیم
خواص فیزیکوشیمیایی
خصوصیات حسی
kilka fish
حرارت
nutritional properties
بهینه سازی تثبیت آنزیم آلکالاز
rainbow trout waste
مایکروویو
hydrolyzed fish protein
lipid oxidation
پروتئین
پودرپروتیین
shift